Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bulutlar üstünden notlar...

eagle5 Çevrimdışı
17 Şub 2020
237
612
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
20 KASIM 2021 ALYAXX(VERA AY) İÇİN AÇILAN REFERANS : Herkese merhabalar.
Alya ile 4 saatlik bir otel görüşmesi gerçekleştirdik.Alya,hayata farklı bir pencereden bakan,geniş düşünce dünyasını dışarıya çok net aktaran,sohbet etmeyi seven,çok gülen,hep gülen,deli dolu,eğlenceli,samimi,içten ve çok tatlı.
Pozitif enerjisini hiç düşürmeyen ve bunu etrafa yayan,içinize güneşler dolduran öyle ki ,bozulan jakuziye,unutulan eşyalara,bir türlü buza dönüşmeyen suya rağmen uzun zamandır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.
Göreceli bir kavrama giriyorum ama Alya, çok saf ve duru bir yüz güzelliğine,etkileyici ve harika bir fiziğe sahip.
Çok ateşli,çok istekli,çok arzulu,jakuzide başlayıp yatakta devam eden (Tanrım o nasıl bir öpüşmektedir öyle) Yatakta zevk alan ve zevk veren benim kelimelerimin yetmeyeceği,gökyüzündeki bulutlara selam ederek,yıldızlara göz kırparak müthiş bir deneyim yaşadım.
Ez cümle;Alya,gidelesi,tanışılması,yaşanılması gereken bir güzellik. Her şey için çok çok teşekkürler güzel kadın.😘🥰;)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar