Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kuzum çok teşekkür ederim canım benim çok hoşsunBirlikteliğimizin üzerinden yaklaşık 24 saati geçmişken bile hala neden kokunu duyuyor, neden hala seni yaşıyor, hala seni hissediyorum. Sen nasıl bir olaysın?![]()
![]()
Şakacı seniOlayı geçmiş bu iş galiba
Klinik vaka gibi görünüyor
24 saat çok erken
ama tatlı kıvırcık da kolay unutulmaz sanırım
Ben teşekkür ederim canım her şey için. İyiki varsın. SevgilerKuzum çok teşekkür ederim canım benim çok hoşsun❤❤
Hekimim belli sıkıntı yokOlayı geçmiş bu iş galiba
Klinik vaka gibi görünüyor
kısa ve öz paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler
Aşk olsun ben unutulacak bir insan mıyımOlur öyle daha sıcak..zamanla unutulur
Teşekkür ederim canımValla konu başlığını görünce yine olumsuz bir referans konusu okuyacağız herhalde dedim, ama sürpriz oldu. Görünüşe göre Ceylin Hanım adamın aklını alıyor.
Onun kokusu öyle suyla sabunla geçmiyor. Yaşamanız lazım. Acilen yaşamanı tavsiye ederim.duş almadınız mı ?
Bende 24 saat sonra tekrar okuduğumda tekrar gülümsüyor olacağımBirlikteliğimizin üzerinden yaklaşık 24 saati geçmişken bile hala neden kokunu duyuyor, neden hala seni yaşıyor, hala seni hissediyorum. Sen nasıl bir olaysın?![]()
![]()
Ben yazdım gelemedim işlerim yüzünden bu manada benim de aklımdasınAşk olsun ben unutulacak bir insan mıyım![]()
Sende iyiki varsın canımBen teşekkür ederim canım her şey için. İyiki varsın. Sevgiler![]()
![]()
Nefesini kesmiş olabilirim belkiBeynine oksijen gitmiyodur henüz
Tatlım çok teşekkür ederimOnun kokusu öyle suyla sabunla geçmiyor. Yaşamanız lazım. Acilen yaşamanı tavsiye ederim.![]()
Nefesini kesmiş olabilirim belki![]()
Kuzum ya teşekkür ederim kokum kalsın sende hep yeni tazeledik biraz onunla idare edersin bitince gelirim gene24 saat mi?Hıhh !!! Benim üzerimde tam yedi aydır duruyordu,kokusu...Şimdi tekrar yeniledim
Öyle kolay çıkmaz o onun kokusu..
Aklını alıyor adamın @Tatlı Kıvırcık ☺
Bende 24 saat sonra tekrar okuduğumda tekrar gülümsüyor olacağımGülümsetici ve içten duygularınızı yansıttığınız için teşekkürler
![]()
Kuzum ya teşekkür ederim kokum kalsın sende hep yeni tazeledik biraz onunla idare edersin bitince gelirim gene
[/QUO
Gelirsin bana di mi bebeğim?![]()
Önemli değil canım başka bir zaman yaparız teşekkür ederim ayrıcaBen yazdım gelemedim işlerim yüzünden bu manada benim de aklımdasınBen önemli bir noktaya değindim konuyu açan arkadaş için
bazen kalbine hislerine yenilirsin üzülürsün sonra gibi..Beni de heyacanlındırdığını söyleyebilirim
![]()
Teşekkür ederim canım senide beklerimForuma girerken acaba @Tatlı Kıvırcık bugün kimi kendine hasta etti diyorumiki tarafa da teşekkürler
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!