Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Buse Hanım Party 1 Taze Taze

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,052
1,137
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Buse hanımın yanından az önce ayrıldım çok naif kibar sizi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor oralı güzel sevişme güzel sadece hard severlere uygun olmaz dedikya naif tam cadde kızı evi temiz giriş çıkış problem yok bence tam bir cadde kızı dede haklı ben mutlu ayrıldım konuşkan eli ayağı seni mutlu etmek içi dolaşıyor tavsiye ederim denenmesi gerek

Buse PIRIL Çevrimiçi
9 Haz 2018
1,155
2,631
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Buse hanımın yanından az önce ayrıldım çok naif kibar sizi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor oralı güzel sevişme güzel sadece hard severlere uygun olmaz dedikya naif tam cadde kızı evi temiz giriş çıkış problem yok bence tam bir cadde kızı dede haklı ben mutlu ayrıldım konuşkan eli ayağı seni mutlu etmek içi dolaşıyor tavsiye ederim denenmesi gerek

İyi ki tanıştık çok memnun oldum güzel övgüleriniz için teşekkür ederim sizinle sohbet etmekde ayrı güzeldi. Bence iyi bir aksamdi tekrar görüşmek dileğiyle kocaman öptüm 💋🍷 🍓🍓🍓😍😍😍

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,161
3,053
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Adımın geçtiğine çok mutlu oldum demek ki yanılmamışım mutlu olduğuna bende sevindim @m2016 :)
ben çok fazla kişiyle ikinci kez görüşmem bu genelde daha fazla kişiyi tanımak niyetimden kaynaklanır ama burada eskilerden ''kızıl melek'' birden fazla görüştüğüm ilk kişi sonrası ''duru lovely'' birden fazla görüştüğüm kişi ve en son @BUSE PIRIL ile daha 15 gün geçmeden görüşmek üzere anlaştığım ve sanırım devam edeceğim kişidir
Dede Pırıl,Pırıl diyorsa,Buse Pırıl’dır.☺️😉

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar