Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Buse Pırıl & LuckyStrike

LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

Reklam ve işbirliği için DM lütfen 🤪
26 Şub 2015
954
1,528
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yaptığı görüşmelerin referansını geç yazmakla meşhur biri olarak, izninizle sevgili @BUSE PIRIL ile görüşmemize dair paylaşımı aşağıda tüm kamuoyu ile paylaşıyorum. :)

Öncelikle tamamen spontane bir görüşme olduğunu söyleyerek başlayayım. Ofiste oturmuş, whatsapp durumlara bakarken kendisinin paylaştığı bir fotoğrafı gördüm ve “nasılsın?” Diye mesaj attım. Akabinde gelişen 3-5 dakikalık sohbet esnasında “bu gün müsait misin diye sorsam kesin hayır cevabı verirsin” dedim ama bilin bakalım o ne dedi? Evet, evet.. “Müsaitim ve dilersen görüşebiliriz” dedi. Hemen konum bilgisi alındı, trafik durumuna bakıldı ve Avrupa’dan Asya’ya hareket edildi.

Kapıdan içeri girdiğimde gayet sıcak bir şekilde karşılandığımı, son derece güler yüzlü bir kadınla keyifli bir sohbetin içerisinde kendimi bulduğumu hemen söylemeliyim. Son derece güzel konumda gayet ferah bir ev, tek kullanımlık havlu vs. Gibi detaylar.. İkram konusunda bitmeyen nezaket..

Yatak odasına geçtiğimizde ise spor yapmanın getirdiği “muazzam fitlikte ve ölçülerde şahane bir fizik” ile karşılaşmak gözlerimi fazlasıyla mutlu etti açıkçası. Ten uyumuna önem veren birisi olarak sevişmekten müthiş keyif aldım dostlar. Sevgili Buse hem yüz güzelliği, hem fiziki güzelliği, keyifli sohbeti ve yataktaki muhteşem uyumu ile bana inanılmaz keyifli vakit yaşattı. İnanılmaz uyumlu ve pozitifti.

Bakın hiç abartmadan söylüyorum, son derece orantılı, estetik ve güzel bir fiziği var. Ba-yıl-dım.

Geç paylaşım için tekrar kusura bakmayın. Aranızdan Buse ile henüz tanışmamış olanlar var ise derdine yansın valla. Bu kız çok fena.. :)

Ayrıca eski ve değerli dostum @Duru LoveLy ye de tanışmamıza vesile olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum.

Uygun bir zamanda @Duru LoveLy ve @BUSE PIRIL ile aynı anda program yapmak mı? Neden olmasın ki? :D

Sevgi ile...

LuckyStrike

LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

26 Şub 2015
954
1,528
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
862
1,290
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım, bu seferde ben kıskandım sizi sn. Lucky Strike :)
Ben de Buse Hanım ile tanışmak için can atanlardanım:)

LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

26 Şub 2015
954
1,528
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım, bu seferde ben kıskandım sizi sn. Lucky Strike :)
Ben de Buse Hanım ile tanışmak için can atanlardanım:)

Sizi kıskandırmak gibi bir aracım hiç olmadı ama oh iyi olmuş. :D:D

Kesinlikle tanışmanız gereken biridir kendisi bayım. Vakit kaybetmeyin derim.

LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

26 Şub 2015
954
1,528
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
serhatilker Çevrimdışı

serhatilker

Daredevil
1 Ağu 2015
121
355
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kesinlikle öyleler. Duru zaten uzun zamandır tanıdığım ve aşırı sevdiğim birisidir. Buse ile de tanıştığıma fazlasıyla memnun oldum.
Durum aynı, kişilerin zamanı farklıymış hocam. Ben de Buseyi uzun zamandır tanıyorum, benim için çok özel birisidir. Duruyla yeni tanıştık ama çok sevdim, dünyalar tatlısı bir insan. Umarım hepimizin dostlukları daim olur😊

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,157
1,971
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık. Buse ciddi dikkat çeken sıkı bir vucudu var. her iki tarafıda tebrik edelim

25 Nis 2021
219
350
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaptığı görüşmelerin referansını geç yazmakla meşhur biri olarak, izninizle sevgili @BUSE PIRIL ile görüşmemize dair paylaşımı aşağıda tüm kamuoyu ile paylaşıyorum. :)

Öncelikle tamamen spontane bir görüşme olduğunu söyleyerek başlayayım. Ofiste oturmuş, whatsapp durumlara bakarken kendisinin paylaştığı bir fotoğrafı gördüm ve “nasılsın?” Diye mesaj attım. Akabinde gelişen 3-5 dakikalık sohbet esnasında “bu gün müsait misin diye sorsam kesin hayır cevabı verirsin” dedim ama bilin bakalım o ne dedi? Evet, evet.. “Müsaitim ve dilersen görüşebiliriz” dedi. Hemen konum bilgisi alındı, trafik durumuna bakıldı ve Avrupa’dan Asya’ya hareket edildi.

Kapıdan içeri girdiğimde gayet sıcak bir şekilde karşılandığımı, son derece güler yüzlü bir kadınla keyifli bir sohbetin içerisinde kendimi bulduğumu hemen söylemeliyim. Son derece güzel konumda gayet ferah bir ev, tek kullanımlık havlu vs. Gibi detaylar.. İkram konusunda bitmeyen nezaket..

Yatak odasına geçtiğimizde ise spor yapmanın getirdiği “muazzam fitlikte ve ölçülerde şahane bir fizik” ile karşılaşmak gözlerimi fazlasıyla mutlu etti açıkçası. Ten uyumuna önem veren birisi olarak sevişmekten müthiş keyif aldım dostlar. Sevgili Buse hem yüz güzelliği, hem fiziki güzelliği, keyifli sohbeti ve yataktaki muhteşem uyumu ile bana inanılmaz keyifli vakit yaşattı. İnanılmaz uyumlu ve pozitifti.

Bakın hiç abartmadan söylüyorum, son derece orantılı, estetik ve güzel bir fiziği var. Ba-yıl-dım.

Geç paylaşım için tekrar kusura bakmayın. Aranızdan Buse ile henüz tanışmamış olanlar var ise derdine yansın valla. Bu kız çok fena.. :)

Ayrıca eski ve değerli dostum @Duru LoveLy ye de tanışmamıza vesile olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum.

Uygun bir zamanda @Duru LoveLy ve @BUSE PIRIL ile aynı anda program yapmak mı? Neden olmasın ki? :D

Sevgi ile...

LuckyStrike
İki tarafida tebrik ederim paylaşım için teşekkürler

Buse PIRIL Çevrimiçi
9 Haz 2018
1,164
2,647
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Sevgi ile...

LuckyStrike
Benim için de çok keyifli ve güzeldi teşekkür ederim 😽

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
862
1,290
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sizi kıskandırmak gibi bir aracım hiç olmadı ama oh iyi olmuş. :D:D

Kesinlikle tanışmanız gereken biridir kendisi bayım. Vakit kaybetmeyin derim.

Siz diyorsanız mutlaka öyledir :) İlk fırsatta diyelim:)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar