Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Buse pırıl

shoko Çevrimdışı
3 May 2018
267
316
Selam arkadaşlar bu benim ilk konu açışım yaklaşık 2-3 aydır buralardayım. birkaç deneyimim oldu ama ilk defa bir konu açıyorum.

geçenlerde buse hanım ile görüşmek amacı ile whatsup dan mesaj yazdım. aynı zamanda ayça alkana da yazdım ikiside bağdat caddesinde olunca dedik ya nasip :).

neyse ayca hanım yogun du heralde buse cevap verdi. (bu arada sohbette ögrendim kı ayca ile buse ev arkadası) müsait olmadığını muayyen günlerini yaşadığı için dükkanın kapalı olduğundan bahsetti kibarca.

bende teşekkür ettim sonra iletişimi o kadar düzgün kurdu ki etkilendim sanırım. yinede buluşmak istediğimi herseyin seksten ilgili olmadığını yemek yemek icin kendısını davet ettım.

kırmadı kucuk bır şart karşılığı kabul edeceğini soledi şartını sorduğumda okumak istediği KİTAPLAR olduğunu söyledi. burda bır puan daha aldı benden sevgili dostlar.

neyse uzatmayayım buluştuk bir date gibi evinden aldım keyifli bır aksam yemeği arkasından cafe cadde (bu arada orası resmen kaşar cenneti ). sohbet muhabbet öyle surdu ki 8 di buluştuğumuz saat 11:30 da kendısını yine evine bıraktım.

hemen hemen herseyden sohbet ettik benim köpeklerimden onun yaslı tek ayağı çukurdaki köpeğinden. dünyadan hayallerden gelecekten çok keyif aldığım bır akşam yemeği idi. iyiki buluşmuşuz ve iyiki seks harici zaman geçirmişiz.

teşekkürler buse

23 Kas 2014
128
52
Cinsiyetiniz nedir?
Muhabbeti keyifli sempatik kız.
Gerçi ben seviştikten sonra asıl muhabbet etmişim, oh canıma değsin :p

Buse PIRIL Çevrimdışı
9 Haz 2018
1,166
2,671
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Selam arkadaşlar bu benim ilk konu açışım yaklaşık 2-3 aydır buralardayım. birkaç deneyimim oldu ama ilk defa bir konu açıyorum.

geçenlerde buse hanım ile görüşmek amacı ile whatsup dan mesaj yazdım. aynı zamanda ayça alkana da yazdım ikiside bağdat caddesinde olunca dedik ya nasip :).

neyse ayca hanım yogun du heralde buse cevap verdi. (bu arada sohbette ögrendim kı ayca ile buse ev arkadası) müsait olmadığını muayyen günlerini yaşadığı için dükkanın kapalı olduğundan bahsetti kibarca.

bende teşekkür ettim sonra iletişimi o kadar düzgün kurdu ki etkilendim sanırım. yinede buluşmak istediğimi herseyin seksten ilgili olmadığını yemek yemek icin kendısını davet ettım.

kırmadı kucuk bır şart karşılığı kabul edeceğini soledi şartını sorduğumda okumak istediği KİTAPLAR olduğunu söyledi. burda bır puan daha aldı benden sevgili dostlar.

neyse uzatmayayım buluştuk bir date gibi evinden aldım keyifli bır aksam yemeği arkasından cafe cadde (bu arada orası resmen kaşar cenneti ). sohbet muhabbet öyle surdu ki 8 di buluştuğumuz saat 11:30 da kendısını yine evine bıraktım.

hemen hemen herseyden sohbet ettik benim köpeklerimden onun yaslı tek ayağı çukurdaki köpeğinden. dünyadan hayallerden gelecekten çok keyif aldığım bır akşam yemeği idi. iyiki buluşmuşuz ve iyiki seks harici zaman geçirmişiz.

teşekkürler buse

shoko cok keyifli bir akşamdı sizin gibi bir centinmen ile vakit gecirmekten cok memnun kaldım kitaplar icin tesekkur ederim buradan yine çok güzel bir akşamdı tekrar görüşmek üzere sevgiler

Buse PIRIL Çevrimdışı
9 Haz 2018
1,166
2,671
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

teşekkürler buse

Kitapları çoktan okudum tekrar teşekkür ederim çok incesin .
Keyifli bir akşamdı sevgiler 🥰🥰🥰

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,900
10,100
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
758
584
Harika anlatım için her iki tarafa da teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar