Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Buse Pırıl'la nihayet

Trampa

Normal Üye
24 Eki 2019
32
98
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biraz geç kalmış bir referans yazısı oldu ama yine de Buse hakkında yazmadan geçemeyeceğim.

Uzun süredir takip ettiğim birisiydi Buse. Geçen hafta aniden içten gelen bir patlamayla ''dur dedim Buse'yle bir konuşayım müsait midir acaba?'' 15. dakikada yola çıkmış navigasyonu kurmuştum. Doğru ve kibar iletişim Buse'de hemen hızla karşılığını bulmuştu.

Eve vardığımda soframız kurulmuş siyah elbisesinin içinde çıtır bir bebek, güler bir yüz... İyi ki geldim diye kendimi içimden tebrik etmem, el yüz yıkama hijyen durumları derken sohbete başladık.

Harika bir görüşmeydi gerçekten. Sohbeti çok güzel, vücudu inanılmaz fit, öpmesi koklaması, arzusuyla dolu dolu 2 saatimiz geçti. Memnun kalamayacağınız tek bir şey söyleyemem. Tabi ki en keyif aldığım an titreyerek orgazma ulaştığı o anı izlemekti. :cool: Neden bilmiyorum ama bu anına şahit olduğum kadınlar hep bende iz bırakır.

Veni Vidi Vici @BUSE PIRIL 😜

Tekrarı olacak :cool:

Buse PIRIL Çevrimdışı
9 Haz 2018
1,155
2,635
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Biraz geç kalmış bir referans yazısı oldu ama yine de Buse hakkında yazmadan geçemeyeceğim.

Uzun süredir takip ettiğim birisiydi Buse. Geçen hafta aniden içten gelen bir patlamayla ''dur dedim Buse'yle bir konuşayım müsait midir acaba?'' 15. dakikada yola çıkmış navigasyonu kurmuştum. Doğru ve kibar iletişim Buse'de hemen hızla karşılığını bulmuştu.

Eve vardığımda soframız kurulmuş siyah elbisesinin içinde çıtır bir bebek, güler bir yüz... İyi ki geldim diye kendimi içimden tebrik etmem, el yüz yıkama hijyen durumları derken sohbete başladık.

Harika bir görüşmeydi gerçekten. Sohbeti çok güzel, vücudu inanılmaz fit, öpmesi koklaması, arzusuyla dolu dolu 2 saatimiz geçti. Memnun kalamayacağınız tek bir şey söyleyemem. Tabi ki en keyif aldığım an titreyerek orgazma ulaştığı o anı izlemekti. :cool: Neden bilmiyorum ama bu anına şahit olduğum kadınlar hep bende iz bırakır.

Çok keyifliydi 😍 teşekkür ederim çok naziksin seni tanımak çok güzeldi dolu dolu geçti en kısa zamanda görüşmek dileğiyle 👄🍓🍷☺️

YANKI Çevrimdışı
7 Nis 2020
709
481
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Güzel paylaşımınız için teşekürler

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,499
2,131
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler..

Bende bu hafta görüşmek isterdim ama sanırım bi iletişim problemimiz oldu ..

Zeus1 Çevrimdışı
1 Ocak 2020
221
322
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kısa ve öz paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar