Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bütün kelimeler tükenmiş :)

beinspired

Normal Üye
26 Mar 2021
37
89
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar,

dün @Tatlı Kıvırcık ile 2 saatlik görüşme fırsatı yakaladım. Kendisi için çok şey yazılmış o yüzden tekrarlamayacağım ve bütün güzel kelimeleri karşılıyor :) ne iş yapılırsa yapılsın işini hakkıyla yapan kişilere büyük saygı duymuşumdur. Ve Ceylin bu saygıyı fazlasıyla hak ediyor. Partnerini mutlu etmek için elinden geleni yapıyor ve kusursuza yakın performans çıkarıyor.

her şey için teşekkürler 🥰

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Selamlar,

dün @Tatlı Kıvırcık ile 2 saatlik görüşme fırsatı yakaladım. Kendisi için çok şey yazılmış o yüzden tekrarlamayacağım ve bütün güzel kelimeleri karşılıyor :) ne iş yapılırsa yapılsın işini hakkıyla yapan kişilere büyük saygı duymuşumdur. Ve Ceylin bu saygıyı fazlasıyla hak ediyor. Partnerini mutlu etmek için elinden geleni yapıyor ve kusursuza yakın performans çıkarıyor.

Güzel yorumlarına çok teşekkür ederim 🙏😘. Seni tanıdığıma gerçekten çok memnun oldum. Çok tatlı ve çok hoş bir insansın. Düşüncelerimiz karşılıklı kesinlikle 🙏. Seninle vakit geçirmek benim için de çok keyifliydi. Seninle ilgilenmek benim için büyük bir keyifti. Mutlu ayrılmana çok memnun oldum. Geldiğin için tekrar ayaklarına sağlık canım benim. Her zaman beklerim 🤗💋. Kapım Sen ve senin gibi tatlı ve kibar beyefendilere her zaman açık. Tekrar görüşmek üzere Kendine çok iyi bak.Çok öpüyorum güzel kalbinden.😘🙏🤗💋💋😍😍❤❤😘🙏🙏🤗💋

beinspired

Normal Üye
26 Mar 2021
37
89
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel yorumlarına çok teşekkür ederim 🙏😘. Seni tanıdığıma gerçekten çok memnun oldum. Çok tatlı ve çok hoş bir insansın. Düşüncelerimiz karşılıklı kesinlikle 🙏. Seninle vakit geçirmek benim için de çok keyifliydi. Seninle ilgilenmek benim için büyük bir keyifti. Mutlu ayrılmana çok memnun oldum. Geldiğin için tekrar ayaklarına sağlık canım benim. Her zaman beklerim 🤗💋. Kapım Sen ve senin gibi tatlı ve kibar beyefendilere her zaman açık. Tekrar görüşmek üzere Kendine çok iyi bak.Çok öpüyorum güzel kalbinden.😘🙏🤗💋💋😍😍❤❤😘🙏🙏🤗💋

her cümlen için ayrı ayrı teşekkür ederim 🙏😍güzel insanlarla karşılaş 🙏 görüşmek dileğiyle

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
2,592
2,176
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar,

Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık olsun 🙂🥰

1 Ocak 2017
75
100
Cinsiyetiniz nedir?
Seneye bana da böyle güzel bir cevap yazmanız dileğiyle iyi yıllar.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar