Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Büyüleyici Kıvırcık ;)

Legend9341 Çevrimdışı
28 Haz 2018
98
226
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar
Bugün Ceylin ile Beylikdüzü'ndeki yeni evinde çok güzel bir görüşme yaptık beni İzmit'ten Beylikdüzü'ne gittigime hiç pişman etmedi 😉
Kapıdan girdiğimde güler yüzle ve sıcak bir şekilde karşıladı ufak bir temizlik işleminden sonra salona geçtik içecek ikramında bulundu masada da çeşit çeşit tatlı atıştırmalıklar eşliğinde güzel bir sohbete başladık konuşmayı seviyor ve çok sempatikti ayağa kalktıkça siyah yırtmaçlı elbisesiyle gördüğüm hoş manzaranin da etkisiyle ateş yükselmeye başladı duşumu alıp odaya geçtik soyundugu anda o tablo gibi fiziği ile gözlerim bayram etti çünkü göğüsler, kalçalar, her detay MÜKEMMEL 😍
Güzel ve ateşli bir öpüşme sonrası fazla dayanamadığım etkileyici bir oral yaptı ve ilk raund bitti. Ardından temizlik sonrası hoş sohbet falan yüz üstü yattı ve bu sefer ben harika bedenini keşfe çıktım kalçaları akıl alacak cinsten öpmeye doyulmaz sonra sırt üstü yatınca güzel göğüslerine, bal kutusuna geldi sıra ve zevk aldığını görmek bile gayet hoştu.Misyoner, cowgirl ve muhteşem görüntüsüyle en çok etkilendiğim doggystyle pozisyonuyla finali yaptık.Kısacası hersey harikaydı çok keyifli zaman geçirdim 😚
Kibarlığın, hoş sohbetin, ulaşım vs. yardımcı olduğun konular ve yaşattığın güzel anlar için teşekkürler mis kokulu, zümrüt gözlü fıstık 😚 umarım daha uzun ve güzel görüşmelerde tekrar buluşacağız 🥰

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
445
518
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaylı ve güzel paylaşımınız için her iki tarafa da teşekkürler. Ceylin hanım yeni eviniz hayırlı olsun.😀

Yarımcalı Çevrimdışı
7 Kas 2017
112
328
Cinsiyetiniz nedir?
Hemşehrim bende ilk fırsatta gitmeyi planlıyorum.
Aslında tam tatlı kıvırcık ile buluşacaktık ama son dakikada işyeri arkadaşım pozitif çıkınca kimseyi tehlikeye atmamak için gönüllü karantinaya girdik. Neyseki arkadaş iyileşti bizde bir şey çıkmadı 2 hafta evden çalışmış olduk

inci Çevrimdışı

inci

Normal Üye
18 Eyl 2020
292
27
Merhabalar
Bugün Ceylin ile Beylikdüzü'ndeki yeni evinde çok güzel bir görüşme yaptık beni İzmit'ten Beylikdüzü'ne gittigime hiç pişman etmedi 😉
Kapıdan girdiğimde güler yüzle ve sıcak bir şekilde karşıladı ufak bir temizlik işleminden sonra salona geçtik içecek ikramında bulundu masada da çeşit çeşit tatlı atıştırmalıklar eşliğinde güzel bir sohbete başladık konuşmayı seviyor ve çok sempatikti ayağa kalktıkça siyah yırtmaçlı elbisesiyle gördüğüm hoş manzaranin da etkisiyle ateş yükselmeye başladı duşumu alıp odaya geçtik soyundugu anda o tablo gibi fiziği ile gözlerim bayram etti çünkü göğüsler, kalçalar, her detay MÜKEMMEL 😍
Güzel ve ateşli bir öpüşme sonrası fazla dayanamadığım etkileyici bir oral yaptı ve ilk raund bitti. Ardından temizlik sonrası hoş sohbet falan yüz üstü yattı ve bu sefer ben harika bedenini keşfe çıktım kalçaları akıl alacak cinsten öpmeye doyulmaz sonra sırt üstü yatınca güzel göğüslerine, bal kutusuna geldi sıra ve zevk aldığını görmek bile gayet hoştu.Misyoner, cowgirl ve muhteşem görüntüsüyle en çok etkilendiğim doggystyle pozisyonuyla finali yaptık.Kısacası hersey harikaydı çok keyifli zaman geçirdim 😚
Kibarlığın, hoş sohbetin, ulaşım vs. yardımcı olduğun konular ve yaşattığın güzel anlar için teşekkürler mis kokulu, zümrüt gözlü fıstık 😚 umarım daha uzun ve güzel görüşmelerde tekrar buluşacağız 🥰
Sevişmenize sağlık 🐣

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar
Tatlım benim öncelikle ben teşekkür ederim benim için o kadar yoldan geldiğin için seni tanıdığıma çok memnun oldum güzel bir tanışma oldu iyi bir insan daha eklendi hayatıma güzel ve samimiyetin için ben teşekkür ederim tekrar görüşmek üzere her zaman beklerim kendine iyi bak 😍💋💋😘❤️❤️❤️

Legend9341 Çevrimdışı
28 Haz 2018
98
226
Cinsiyetiniz nedir?
Tatlım benim öncelikle ben teşekkür ederim benim için o kadar yoldan geldiğin için seni tanıdığıma çok memnun oldum güzel bir tanışma oldu iyi bir insan daha eklendi hayatıma güzel ve samimiyetin için ben teşekkür ederim tekrar görüşmek üzere her zaman beklerim kendine iyi bak 😍💋💋😘❤❤❤
Sana çıkan her yol o kadar güzel ki 😍 iyi ki tanıdım seni canım 😚

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Hemşehrim bende ilk fırsatta gitmeyi planlıyorum.
Aslında tam tatlı kıvırcık ile buluşacaktık ama son dakikada işyeri arkadaşım pozitif çıkınca kimseyi tehlikeye atmamak için gönüllü karantinaya girdik. Neyseki arkadaş iyileşti bizde bir şey çıkmadı 2 hafta evden çalışmış olduk
En doğrusunu yaptınız 🙏

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,788
2,664
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
en basindan basladim butun referanslari okuyorum sira ile.. okudukca gozum takvimime kayiyor:) uygun gun arar oldum bu güzelligi tanimak icin

morfiyus Çevrimdışı

morfiyus

Normal Üye
25 Kas 2021
40
45
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler , merak katsayısı he geçen gün artıyor :):love:

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar