Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansel hanım ile 2. Gorusme

memurtayfa

Normal Üye
22 Tem 2019
41
90
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansel hanım ile uzun süre sonunda 2. Görüşme yapabilme fırsatı buldum sonunda. İşler ve hayat malesef.
Cansel hanım a teşekkür ederim tekrar çok iyi bir iletişim ile randevunuzu netlestirdik. Sabirsizlanarak hızla yani gittim.
2. Görüşmemizde muhteşemdi. Çok keyif aldım. Kisa sürede tekrar görüşmek dileğiyle

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Cansel hanım ile uzun süre sonunda 2. Görüşme yapabilme fırsatı buldum sonunda. İşler ve hayat malesef.
Cansel hanım a teşekkür ederim tekrar çok iyi bir iletişim ile randevunuzu netlestirdik. Sabirsizlanarak hızla yani gittim.
2. Görüşmemizde muhteşemdi. Çok keyif aldım. Kisa sürede tekrar görüşmek dileğiyle
Canım benim 🥰🥰 iyiki geldin iyiki varsın evet biraz uzun zaman oldu ama olsun İzmir'e geldiğinde bana yazman çok gurur verici demekki iyi bir iz bırakmışım kalbinde yine güzel bir görüşme ve harika sohpet herşey için teşekkür ederim yorum içinde ayrıca teşekkür ediyorum 🌺🌺🌺 çok mutlu oldum tekrar en kısa zamanda keyifli görüşmelere öpüyorum seni 💋💋💋 kendine çok iyi bak tatlım benim harika bir partner güzel kalplim benim ❤️❤️❤️❤️ @memurtayfa seviliyorsun 💋💋💋💋

Saviola 1912

Normal Üye
7 Mar 2024
11
9
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Ramazan’dan sonra görüşme yapmayı dört gözle bekliyorum

Leventtan Çevrimdışı
30 Ağu 2017
74
169
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans ve paylaşım için teşekkürler (Hem yaşayan hem de iz bırakan tarafa😉)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar