Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansel hanımla muhteşem bir görüşme

tiktak

Normal Üye
28 Nis 2022
1
10
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansel hanımla geçtiğimiz cumartesi günü 2 saatlik incall görüşme gerçekleştirdik. Kendisi gerçekten çok güzel ve sıcakkanlı biri ilgi alaka ve ikramlarıyla bendeki heyecanı alıp götürdü tabii özel anlara geçince kalp atış hızımı ikiye katladı :) kendisine her şey için teşekkür ederim tekrar görüşmek üzere

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,604
2,491
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansel hanımla geçtiğimiz cumartesi günü 2 saatlik incall görüşme gerçekleştirdik. Kendisi gerçekten çok güzel ve sıcakkanlı biri ilgi alaka ve ikramlarıyla bendeki heyecanı alıp götürdü tabii özel anlara geçince kalp atış hızımı ikiye katladı :) kendisine her şey için teşekkür ederim tekrar görüşmek üzere
Referans için teşekkürler

ThE_RoCK Çevrimdışı
18 Eki 2022
225
216
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım ve referans için teşekkürler.

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Benim içinde seni tanımak çok güzeldi 🥰 güzel düşüncelerin ve harika yorumun için teşekkür ederim bebeğim 💋💋 umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz 🥰🥰
🌺Rica ederim canım ben teşekkür ederim öpüyorum seni 💋💋💋

AydınEsn

Normal Üye
18 May 2023
32
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız merakımı ve isteğimi arttırdı. Ben de en kısa sürede tanışmak istiyorum kendisi ile.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar