Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansel ile beklenmedik bir buluşma

23 Kas 2015
28
12
Cinsiyetiniz nedir?
İş dolayısıyla İzmire gittiğimde bir de ne göreyim, Cansel hanıma çok yakınmışım meğer :) zamanım dar olduğu için kendisini görmeden dönmek istemedim ve hemen kısa bir görüşme ayarladım. Kendisine misafirperverliği ve nezaketi için teşekkür ediyorum. Vücudu ise bana göre müthiş, zarif ve ince hatlara sahip, elle kavramaya çok müsait, hayran kaldım diyebilirim. Kendisine bana zaman ayırdığı için teşşkür ediyor, tekrar görüşmek dileğiyle sizlerin huzurunda onu öpüyorum. :)

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
İş dolayısıyla İzmire gittiğimde bir de ne göreyim, Cansel hanıma çok yakınmışım meğer :) zamanım dar olduğu için kendisini görmeden dönmek istemedim ve hemen kısa bir görüşme ayarladım. Kendisine misafirperverliği ve nezaketi için teşekkür ediyorum. Vücudu ise bana göre müthiş, zarif ve ince hatlara sahip, elle kavramaya çok müsait, hayran kaldım diyebilirim. Kendisine bana zaman ayırdığı için teşşkür ediyor, tekrar görüşmek dileğiyle sizlerin huzurunda onu öpüyorum. :)
Valla bende Bana bu kadar yakın olduğunu hiç düşünmemiştim biliyormusun canım 🤭konum isteyip 5 dk ordayım deyince şaşırdım 🤗🤗ama iyiki geldin iyiki seni tanımışım herşey için teşekkür ederim 🤗 umarım en kısa zamanda tekrar İzmir'e yolun düşer tekrar görüşürüz 🥰🥰🥰 güzel yorumun ve düşüncelerin için gerçekten çok teşekkür ederim 🤗🤗 rica ederim ben seni tanıdığım için çok teşekkür ederim kocaman öpüyorum seni İzmir'e gelince mutlaka bekliyorum ☺️☺️☺️☺️ istediğin kadar öpebilirsin 😎😎😎💋💋🤭🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar