Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cansel ulusoy ile muhteşem bir görüşme

bledd45 Çevrimdışı
25 Ara 2019
212
283
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese merhaba forumdaki olumlu yorumlardan sonra çarşamba günü cansel hanımla 2 saatlik görüşme ayarladik ..yolum biraz uzun olmasına rağmen, bide ilk defa görüşeceğim bi pembiş olması nedeniyle birazcıkta tedirgin ve heyecanlıydım balçova yollarını tam bilmesemde birazcik fazla yürüdüm 😔 evin konumu cok iyi ve kolay bulunur ben biraz navigasyonun azizliğine uğradım diyebilirim...neyse tam saatinde vardim yanina kapıda sexi kıyafetiyle muhteşem bir pembiş karşıladı heyecan tavan yaptı tabi... cansel hanımın evi çok şirin rahat edebileceğiniz bi yer benim cok hoşuma gitti kisa bi sohbetten sonra kendi elleriyle çay hazirladi ..kendisi çay hazırlarken gozlerim surekli o muhteşem poposunda idi vücudu harika ve diri heleki poposu ahhh ahhh. heyecanı atlatiktan sonra koltukta başladık ufak hareketlenmelere sonra yavaştan yatak odasina geçtik heyecanlı bol öpüşmeli harika bi oral ile ilk gollu benim atmamla seans sonuna geldik . Sevişmede herhangi bi kaprisi yok istediğiniz pozisyonlara gelip isteklerinize karşılık veriyor tabi sizde bin bayana nasil davranacagini bilmelisiniz kişisel temizligimize önem verirseniz sırf para verdim diye yabani gibi davranmazsanız harika bir görüşme ve mutlusonla ayrilacaksiniz. Cok fazla detaya girmeyecegim ,diger seanslarda ayni şehvet ve istekle gecti seans aralarinda ikramlar kendi elleriyle yaptigi kahveler ve hoş samimi sohbetle gecti dikkatimi çeken şey her seanas sonrasi duşa girmesi duştan sonra yeni kıyafetler giymesi kendisine hayran bıraktırdı her seferinde o muhtesem poposu ayrı bir güzel geliyordu gözüme ... 🤗🤗 vücudu cok diri ve muhteşem bir temizliğe sahip ilk defa böyle muhteşem bi deneyim yaşadım diyebilirim bir sonraki görüşme zamanımı iple cekiyorum.. burdan yazdiklari referanslarla cansel hanımla görüşmeme vesile olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Tabi teşekkürün en büyüğü cansel hanıma kendisine burdan kucak dolusu sevgiler ♥️♥️🌹😘😘

Ym98

Normal Üye
2 Şub 2021
1
1
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansel hanımın numarasını veya herhangi bir iletişim adresini alabilir miyim ?

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,922
10,113
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar