Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme 🔥🔥🔥Cansel Ulusoy 🔥🔥🔥

daywatcher Çevrimdışı

daywatcher

Normal Üye
23 Tem 2009
16
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bugun nihayet kendisiyle görüşme firsatim oldu , tam bir hanımefendi , karşilamasi, misafirperverliği ve yaydiği pozitif enerji sayesinde yanında cok iyi vakit geçirdim 👌Kesinlikle izmir için buyuk bir hazine lütfen kıymetini bilelim 🙏

cleverhandsome Çevrimiçi
20 Nis 2019
934
694
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisi gerçekten çok iyi evet ağırlama ve hizmet konusunda izmir için faydalı ancak tek eksik göğüsler maalesef tahta gibi, zira çok ufak ve nerdeyse yok gibi. Kumsal hanımda da aynı eksiklik vardı.Bu durum heyecan ve alınan zevki azaltıyor özellikle düz cowgirl ve misyoner pozisyonlarında güzel manzara görmek istiyor insan :) Bu eksiklik dışında iyi bir partner dediğim gibi

Son düzenleme:
Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bugun nihayet kendisiyle görüşme firsatim oldu , tam bir hanımefendi , karşilamasi, misafirperverliği ve yaydiği pozitif enerji sayesinde yanında cok iyi vakit geçirdim 👌Kesinlikle izmir için buyuk bir hazine lütfen kıymetini bilelim 🙏
Çok teşekkür ederim 🥰sizinde harika bir pozitif enerjiniz var herşey karşılıklı 🥰tekrar görüşmek üzere hoşçakalın 🥰

majedu Çevrimdışı
28 May 2021
217
258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansel,bir hazinedir.Eksik hicbir yönünü görmedim.Kendisine sevgilerimi sunuyorum🙂🙂🙂

Kingz Çevrimdışı
12 Ocak 2018
463
452
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese Selam. Cansel Ulusoy’u forum sayesinde öğrendim. Paylaşımlar ve kuşlu sitedeki resimler insanı çok etkiliyor. Whatsapp üzerinden iletişime geçtik. 3-4 gün önce iletişime geçtim (istediğim günü garanti altına almak için). İletişim süper, Samimi ama bir o kadar da güven verici bir yaklaşım ile yazışmalar sürdü ve beklenen gün geldiğinde yola koyulup evine vardım. Ev 1+1 ve giriş çıkışı çok rahat. Sorunsuz park edebiliyorsun arabanı. Ama toplu taşıma ile gelen için yorucu bir yokuş var. Resimlerdeki gibi seksi mini mini kıyafetlerle karşılıyor.
bir Türk kahvesi ile muhabbet başlıyor. Konuşkan ve samimi tavırlar insanı çok etkiliyor. Zaman nasıl geçtiğini bilmiyor insan. Ama eninde sonunda yakınlaşmalar dokunuşlar başlıyor ve dudaklar birleşiyor. Ardından kendimizi disko ışıklı yatak odasında bulduk. Müthiş bir öpüşme ve ardından oral. Ardından 69 ve sonrası istediğin pozisyon / pozisyonlarda seks.
sürekli görmek istediğim biri oldu Cansel ve zaman buldukça tekrar ziyaretlerim oldu. Ayrıca sıcak havalar nedeniyle bizleri düşünmüş ve klima taktırmış. Bence önemli bir faktör.
tekrar teşekkürler @Cansel Ulusoy

inspector

Normal Üye
16 Ağu 2021
4
3
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansel hanım kişiliği güzelliği bakımlı oluşu ve harika fiziğiyle gerçekten İzmir e hayat veren bir hanım. Kendisiyle dafelarca görüşmüş olmama rağmen her gittiğimde ilk kez gidiyormuş heycanini bana yaşattığı için minnettarım. Sen hep burada kal tatlım.

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese Selam. Cansel Ulusoy’u forum sayesinde öğrendim. Paylaşımlar ve kuşlu sitedeki resimler insanı çok etkiliyor. Whatsapp üzerinden iletişime geçtik. 3-4 gün önce iletişime geçtim (istediğim günü garanti altına almak için). İletişim süper, Samimi ama bir o kadar da güven verici bir yaklaşım ile yazışmalar sürdü ve beklenen gün geldiğinde yola koyulup evine vardım. Ev 1+1 ve giriş çıkışı çok rahat. Sorunsuz park edebiliyorsun arabanı. Ama toplu taşıma ile gelen için yorucu bir yokuş var. Resimlerdeki gibi seksi mini mini kıyafetlerle karşılıyor.
bir Türk kahvesi ile muhabbet başlıyor. Konuşkan ve samimi tavırlar insanı çok etkiliyor. Zaman nasıl geçtiğini bilmiyor insan. Ama eninde sonunda yakınlaşmalar dokunuşlar başlıyor ve dudaklar birleşiyor. Ardından kendimizi disko ışıklı yatak odasında bulduk. Müthiş bir öpüşme ve ardından oral. Ardından 69 ve sonrası istediğin pozisyon / pozisyonlarda seks.
sürekli görmek istediğim biri oldu Cansel ve zaman buldukça tekrar ziyaretlerim oldu. Ayrıca sıcak havalar nedeniyle bizleri düşünmüş ve klima taktırmış. Bence önemli bir faktör.
tekrar teşekkürler @Cansel Ulusoy
Benim için üşenmeyip bu kadar güzel yorumlar yapıyorsunuz gerçekten çok teşekkür ederim 🥰 hepinizin yeri bende ayrıdır 🥰(kılima ve ışık önemli bir detay)🥰🥰

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Cansel hanım kişiliği güzelliği bakımlı oluşu ve harika fiziğiyle gerçekten İzmir e hayat veren bir hanım. Kendisiyle dafelarca görüşmüş olmama rağmen her gittiğimde ilk kez gidiyormuş heycanini bana yaşattığı için minnettarım. Sen hep burada kal tatlım.
Yaaaa🥰 çok teşekkür ederim 🤗 tamam ben hep burda olucam sizin gibi beyefendiler olduğu sürece ben burdayım 🤗

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
1,101
904
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşim icin iki tarafada tesekkurler umarim sizinle tanisma firsatim olur cansel hnm😘😘

14 Eyl 2021
52
31
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kadar iyi mi gerçekten insanın inanması zor oluyor

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,673
2,582
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

aaaa sen hala forumda vip değilmisinnnn onaylı partner yetmezzzz izmire
izmirdeki forumdaşlar zaten kıvranıyorrrr .....

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,673
2,582
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
😉Rica ederiz😉
Daha yeni onaylı partner oldum 🤭biraz zaman 😉😉
hemen içimize girin o kadar samimi ve seviyeli ortammm :) burası
izmirrr kan ağlıyor kannnn :))) sizin gibi iyi pembişlere ihtiyaç var ... ben ist yım bu arada kendim için istemiyorum ...
sevgilerrr

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar