- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ooyyşss seni yerem balım
CANSEL - Mükemmellik- Sexsilik
Aslında amaç başka yerlere bakmayın diye ayakkabımı belirttim ama sen fena fark etmemişsin yavrummmneyse ki ayakkabılarını belirtmişsin. ilk etapta dikkatimizi çeken başka alanlar var![]()
Çok teşekkür ederimSen kalbimizde ve beynimizde bu şekilde girdin ve taht kurdun@CanselUlusoy
Detayı severim biliyorsun hele birde söz konusu ayakkabı ise
Yok ben siz daha rahat uyuyun diye bu resimleri atıyorumİşte sevdiğim resim ben şimdi uyku uyamam ki böyle![]()
Sadece Cansel'e odaklandığın için olabilirBen neden sadece Cansel'i görüyorum?
Yatak ve ayakkabıları da mı var resimde?
Gözlerim kamaştı sanırım.
Çok teşekkür ederimyine güzel yine güzel ama
Çok teşekkür ederim bebeğimCANSEL - Mükemmellik- Sexsilik
Oyy oy diyen dilini öperim senin benn canım benimOyy oyy oyyy beyaz ne güzel yakisirmis![]()
Olur siz yeterki gelin ben her türlü o kapıyı açarımoda kapısını açsam ve bu manzara karşılasa beni![]()
Olmaz ama ayakkabı ile
Tamamm artık ayakkabı ile resim çekmicem...Olmaz ama ayakkabı ile![]()
Dedi ve gene ayakkabı işe reisler foraaaTamamm artık ayakkabı ile resim çekmicem...sanırım belki dayanabilirsem
![]()
Saol betegim sanasa afiyet olsnAfiyet olsun betegimm![]()
Dediiii ve yine bu gece resim çektiDedi ve gene ayakkabı işe reisler foraaaseni seksi seni
![]()
Aaaa gerçekten miii hangi semt acaba gördünüz müflaş haber :Vıctoria secret defilesinden kaçan beyaz kuğu İzmir'de görüldü.
Tmm inşaallah birdahakineBeraber olsun yavrum![]()
Bi seferde ben çekeceğim o resmî amaDediiii ve yine bu gece resim çekti
Ama ayakkabısızda çektim![]()
Aaaa gerçekten miii hangi semt acaba gördünüz mü![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!