- 25 Ara 2019
- 212
- 283
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar sevgili forumdaslar , @Cansel Ulusoy ile yine harikalar diyarından yazıyorum 
arayı acmistim biraz özel işlerim nedeniyle ama ona ozlemim artık hat safaya gelmişti. Hemen kendisiyle yazmıştım uygun zamanı ayarlayıp dayandım kapısına
çok özlemiştim topu tüfeği hazırlamıştim
kapıyı acar açmaz o muhteşem kıyafeti, zerafeti ve güzelliğiyle karşıladı beni, hemen sarıldım çok özlemiştim kokusunu tenini sohbetini ve tabikide onunla sevişmeyi.. oturtup sohbet ettik uzun uzun hasret giderdik. Tabi aklım gözüm heo ondaydı. hadi deyince bi heyecanlandım ufak ufak dokunuşlarla yatak odasına geçtik, belli ki oda özlemişti dudaklar birleşti, vücutlar birleşti ruhlar birleşti,kendimizi adeta kaybettik müthiş bir ön sevişmeden sonra yaptığı oral harikaydı, bir üste bir yandan bir alta derken nefes nefese geçen dakikalardan sonra ikimizde yatağa yığıldık, sanki ilk defa sevişmiyormuşuz gibiydi. Ne kadar da görüşsem de doyamam doymak imkansız bu güzele, hijyenigi ve dolabındaki sexi kiyafet çeşitliliğinden bahsetmeme gerek bile yok. Partnerini çok iyi ağırlayan, kendi eliyle kahve ve ikramlarını sunan düşünceli minnak kapli bir pembiş 

zaman geçsin istemiyordum ama her güzel şeyin sonu vardır. Bir daha görüşmek için sabırsızlandığim bebegimden ayrılmak zorunda kaldım. Herşey yine çok güzeldi canım benim 
değerli vaktini beninle anlamlandirdigin için ilgi ve alakan için bide harika sex için teşekkür ederim 

tekrar görüşmek dileğiyle öpüyorum seni