Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu ile görüşmem

Muratozturk

Normal Üye
30 Kas 2017
3
3
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar,
öncelikle forumda ilk mesajımı ve Konumu Cansu hanıma yazıyorum. Kendisi ile bugün görüştük... kesinlikle evden girişinizden çıkışınıza kadar sizi özel hissettiriyor. Sanki iş çıkışında eşim karşılıyor gibiydi ... İlk salonda sohbet ederken bir anda koridordan içeri nasıl geçtiğimizi anlayamadım bile :)
Yatak odası detaylarına pek girmeyeceğim fakat şunu söyleyebilirim; her türlü fantezinize fazlasıyla yanıt verebilecek birisi ... tanıtım kısmındaki servislerinin her birini iştahla ve uzun uzun yapıyor..
çok teşekkür ederim harika kadın, şimdi ise bana düşen bir sonraki görüşmemizin planını şimdiden yapmak :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,673
2,535
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Hızlı ve başarılı başlangıcınız ve anlatımınız için size, size yaşattıkları için Cansu hanıma teşekkür ederiz. Umarım, görüşmeleriniz , daha zevkli ve eğlenceli olarak devam eder. Diğer yeni arkadaşlara örnek olmanız ümidiyle :)

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,510
9,115
Merhabalar,
öncelikle forumda ilk mesajımı ve Konumu Cansu hanıma yazıyorum. Kendisi ile bugün görüştük... kesinlikle evden girişinizden çıkışınıza kadar sizi özel hissettiriyor. Sanki iş çıkışında eşim karşılıyor gibiydi ... İlk salonda sohbet ederken bir anda koridordan içeri nasıl geçtiğimizi anlayamadım bile :)
Yatak odası detaylarına pek girmeyeceğim fakat şunu söyleyebilirim; her türlü fantezinize fazlasıyla yanıt verebilecek birisi ... tanıtım kısmındaki servislerinin her birini iştahla ve uzun uzun yapıyor..
çok teşekkür ederim harika kadın, şimdi ise bana düşen bir sonraki görüşmemizin planını şimdiden yapmak :)

Guzel dusuncelerin icin tskler. En kisa surede tekrarlamak dilegi ile. ;)))

sairinelinde Çevrimdışı
15 May 2019
101
127
Cinsiyetiniz nedir?
Foruma yeni gelen pembişimizle ilk görüşmeyi yaptığın ve yorum paylaştığın için sağol. Bakalım biz ne zaman tecrübe edeceğiz

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,821
1,963
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel bir tecrübe olmuş yaşayana yaşatana teşekkür ederiz :)

tayy

Normal Üye
8 Nis 2019
5
1
Cinsiyetiniz nedir?
kendisini daha önceleri görüşme fırsatım olamamıştı merakla bekliyorum aydınlatıcı oldu yaşan yaşatana teşekürler .

atutar

Normal Üye
19 Tem 2009
44
64
Cinsiyetiniz nedir?
Cansu hanım, Anal yapıyorum yazmış doru mudur ?

Albayb Çevrimdışı
20 Haz 2019
243
264
Merhabalar,
acaba cansu hanım yüz detayları - vücut detayları hakkında bilgi vermek ister misiniz ? :)

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,510
9,115
acaba cansu hanım yüz detayları - vücut detayları hakkında bilgi vermek ister misiniz ? :)
merhaba. oncelikle sunu soylemek istiyorum yuz guzelligi goreceli bir kavramdir, birinin begendigini digeri begenmeye bilir. neye gore tarif edebilirler beni bilmiyorum lakin tipik bir karadeniz kadiniyim ;) dunya guzeli degilim maalesef ama olmayi cok isterdim;) cok sukur bir kusurum da yok ;) ziyaretime gelen arkadaslar ne yorum yapar bilemem lakin insallah ben aydinlatabildim sizi. sevgiler...

Muratozturk

Normal Üye
30 Kas 2017
3
3
Cinsiyetiniz nedir?
Selamlar, Cansu hanımın da belirttiği gibi yüz güzelliği göreceli bi kavram ancak şunu diyebilirim; balık etli ve dolgun göğüs istiyorsan Cansu hanım tam sana göre :) bu arada sınır sensin görüşme boyunca, Cansu Hanım her talebe ve isteğe cevap veriyor

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,510
9,115
Selamlar, Cansu hanımın da belirttiği gibi yüz güzelliği göreceli bi kavram ancak şunu diyebilirim; balık etli ve dolgun göğüs istiyorsan Cansu hanım tam sana göre :) bu arada sınır sensin görüşme boyunca, Cansu Hanım her talebe ve isteğe cevap veriyor
guzel bakan guzel gorur. guzel bakislarin icin tsk ederim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar