- 19 Kas 2010
- 76
- 4
- Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kendisini zaten oldukça eski bilirdim tavsiyelerde alıyordum ama hiç karşılamak nasip olmamıştı.tesaduf bu ya bir konu okurken aklıma düştü arayıp randevu istedim.daha o zaman buraya üye bile değildi.birkaç gün sonra üye oldu.randevu o zaman bir hayli zor oldu çünkü referans veremedim ama bir şekilde anlaştık.semt tarif filan derken saat 8/9 gibi kendi evine ulaştım.merakimda çok bi yandan.güzel karşılama ikram filan sohbet ediyoruz.ufak ufak alkolumuzde mevcut.bilmeyenler için söyleyeyim çıtır genç veya bebek tarzı hatunlardan hoslaniyorsaniz ajda o adres değil. Fakat ajda denilen gibi inanılmaz tacizkar ve ateşli.ne olduğunu anlamadan beni odasına attı.kiyafetlerimizin çıkması saniyeler içinde oldu.dirty talk severim seste ama böylesini yaşamadım. Ajda zirve demiycem uzay uzay.korkunç bir tahrik doyumsuz bir kaplan gibiydi.hiçbir sinir tanımayan bir kadın kendisi.çok sert ve şehvetli 3 seans birlikteliğimiz oldu.saate takilmadi beni cokk rahat bıraktı.
Ayrıca bu üç seans birlikteliklere çoğu bayanın yapmayacağı hizmetlerde dahil?hiçbir sınıra sığmıyor kendisi. Diyeceksiniz sonuçta ne dersin tamam fiziği fit sayilmaz yaş da var.ama herkes böylesi bir sex deneyimi bence yaşasın.ücret uçuk değil bir daha gidetmiyim arada uğrarım gibime geliyor.
Evi ikramı temizliği zaten 4*4 orada hiç sıkıntı yok.
Ayrıca bu üç seans birlikteliklere çoğu bayanın yapmayacağı hizmetlerde dahil?hiçbir sınıra sığmıyor kendisi. Diyeceksiniz sonuçta ne dersin tamam fiziği fit sayilmaz yaş da var.ama herkes böylesi bir sex deneyimi bence yaşasın.ücret uçuk değil bir daha gidetmiyim arada uğrarım gibime geliyor.
Evi ikramı temizliği zaten 4*4 orada hiç sıkıntı yok.