Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cariye

opscura Çevrimdışı
21 Eki 2017
238
154
Paylaşımlarımda görüştüğüm kadınlara hep hanımefendi diye hitap ettim. Karşımdaki kişiye olan saygımdan bu şekilde bir ifade tarzı benimsedim. Lakin, bu kadının o sıfattan da fazla olduğunu düşündüğümden, hitap şeklimi Cariye olarak değiştirdim. Cariye bir erkeğin yaşamak isteyeceği bütün unsurları barındırıyor. Daha önce hakkında anlatınlara ekleme yapmam, anlatanlara haksızlık olabilir. Neler yaşadıklarını birebir deneyimleyerek ben de aynı duyguları yaşadım. Burada çokça bahsediliyor. Gfe,pse v.b ifadeler. Cariye bunların hepsini içinde barındırıyor.
Hanımefendilerle görüşme yapmaya başlamam yaklaşık bir seneyi geçti. Bu sürede iki elin parmaklarını çift haneli sayılarla çarpacak kadar deneyimim oldu. Ama şuan çıta o kadar yükseldi ki, ne yapacağımı inanın bilmiyorum.
Neyse, ben bu konuyu biraz daha düşünürken, herkeSe keyifli forumlar dilerim.

oguzz Çevrimdışı
5 Ağu 2018
49
1
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ajda her erkeğin ölmeden önce mutlaka sevişmesi gereken kadınlardan biridir.

Son derece yerinde bir paylaşım. Sevişmelerinize sağlık.

SIRADAN Çevrimdışı
18 Eki 2018
135
30
Çılgın dır o çılgın..Bırakın kendınızı ve kendı filminizi izleyin...

21 Şub 2015
21
2
Cinsiyetiniz nedir?
Cariye Ajda müthiş bir kadın 1 yıl oldu görüşeli hala memnun ediyo demek bir ara uğrayayım yine

25 Şub 2011
185
387
Cinsiyetiniz nedir?
Ajda hanım...foruma gelmeden tanıma şansı buldum...bir kere çok ama çok akıllı bir hatun...ama işin diğer kısmı çok sert...yani tarzım değil...tecrübemle kendi alanıma kaydırmaya çalışşam da nafile,,dizginleri ele alıyor..ben de kendimi o mecrada buluyorum..ben bu değilim diyorum..bu sefer son desem de her sene yanında buluyorum kendimi bir şekilde..konuyu açan arkadaşa tek katılamıyacağım konu GFE(girl friend experience) bu bayan için son telaffuz edilecek son şey bence...

Lambo Çevrimdışı
27 Eki 2016
19
1
Cinsiyetiniz nedir?
Ajda hanım...foruma gelmeden tanıma şansı buldum...bir kere çok ama çok akıllı bir hatun...ama işin diğer kısmı çok sert...yani tarzım değil...tecrübemle kendi alanıma kaydırmaya çalışşam da nafile,,dizginleri ele alıyor..ben de kendimi o mecrada buluyorum..ben bu değilim diyorum..bu sefer son desem de her sene yanında buluyorum kendimi bir şekilde..konuyu açan arkadaşa tek katılamıyacağım konu GFE(girl friend experience) bu bayan için son telaffuz edilecek son şey bence...
sertlikten kasıt kendisine mi o şekilde davranılmasını istiyor yoksa kendimi davranmak istiyor?

25 Şub 2011
185
387
Cinsiyetiniz nedir?
sertlikten kasıt kendisine mi o şekilde davranılmasını istiyor yoksa kendimi davranmak istiyor?

ikisi de desem...kendinizi ısırılmış ta bulabilirsiniz bir morlukla veya şamar yerken de:)))) ya da ağzınıza alamayacağınız şeyleri söylerken...sınırı siz koyacaksınız...ama sert derken mazoist yaklaşımlar değil kastım..bana gelenlerin çoğu gay eğiliminde diyor..normalseniz erkekliğinize methiyeler düzüldüğüne şahit olacaksınız...ama diyorum...reklama girmesin isim verip,çok daha iyi alternatifler var forumdan...bu farklı o kadar...

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,821
1,962
Cinsiyetiniz nedir?
Pek tarzım değil kendisi o zaman :D

16 Eyl 2018
45
7
Cinsiyetiniz nedir?
Sert kadınları sevmiyorum libidoyu yerlere düşüren bir etkileri oluyor bende

20 Mar 2015
62
46
Cinsiyetiniz nedir?
bende görüşmek istedim tek seans 1,5 saat 3,5 mavilik istedi bu fiyat herkesemi böyle yoksa farklı mı

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar