- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben daha da çıkartmak isterdim şahsen
Ben daha da çıkartmak isterdim şahsen![]()
Aaaa neden ki...Ben giydiremem.
Çünkü dayanamayip başka şeyler .............![]()
Memnuniyetle yardımcı olurum
Hahaaagiydirmektense cikarmak daha mantikli geldi bana![]()
Giydirmek isterdim ama yaramazlık yapmadan da durulmaz ki?? Sizin gibi güzel bir hanımefendi ile.
Teşekkür ederimhemen geliyoruz![]()
Çok teşekkür ederimMemnuniyetle yardımcı olurum
Teşekkür ederimGiydirmek isterdim ama yaramazlık yapmadan da durulmaz ki?? Sizin gibi güzel bir hanımefendi ile.![]()
Rica ederimÇok teşekkür ederimişte bakın nasıl da içinde kötülük yok
![]()
Teşekkür ederim bebeğimBen senin üstünde görmeyi tercih ederim babeBu seksiliği bozmaya gönlüm el vermez
![]()
Teşekkür ederim bebeğimçok kibarsın
ama bilmem ki rahat dururmusun
atılan mesajlara ve yorumlara bakılırsa hiç gönlünün el vermiceğini düşünemedim
![]()
Teşekkür ederim bebeğimBen senin üstünde görmeyi tercih ederim babeBu seksiliği bozmaya gönlüm el vermez
![]()
Ceket kalabilir canım sorun değilCeket kalsa üstünde fark eder miben ütülerim sonra ütüsü bozulursa
![]()
Bilmem ki nasıl olur denemek lazımGiydirmek yerine üstündekilerin hepsini kendi ellerimle çıkarıp sıyırsam olurmu peki❤❤❤
Teşekkür ederimilla ki o yaramazlık yapılacak yani degil mi...
❤❤
[/QUOTE8 koklasam yeter
Centilmenlik gereği tabikide yardımcı olurumAaaa neden ki...evet senden beklerim
olsun sen yinede yardımcı olmalısın
![]()
Aşk tabiki olsun aramızdaAşk olsun ama ya...bu soğukta üşürüm ozaman hasta olamımı istiyorsunuz
![]()
Çok teşekkür ederim çok düşüncelisinizBen ceketten daha iyi ısıtırım Cansel hanım, cekete luzüm yok![]()
Teşekkür ederim bebeğimCentilmenlik gereği tabikide yardımcı olurum ☺
Ama oda bir yere kadar. Sonrasi sabahlar olmasinnnnnn
![]()
Çok teşekkür ederimAşk tabiki olsun aramızdaÜşürsen de yine işime gelir ısıtırım ben seniii
Hasta olursan da bakarım sorun yokk
İşte o zaman giydiririm ceketi heralde
![]()
Ceket bile aşka gelir
Bence de gelirCeket bile aşka gelir![]()
çıkartmayı tercih ederim
Bence de gelirCeket bile aşka gelir![]()
Tamam bekliyorumBirazdan ben geliyorum bekle beni ben giydiririm![]()
Çok incesiniz gerçekten çok teşekkür ederimCeketini giydirmek karşında seni izlemek kombin konusunda yardımcı olmak sana fikir vermek gibi gibi herşeyi yapmak isterim çünkü gerçekten çok tatlısınız ❤❤![]()
Hahaa nasıl görmediniz miCeket nerede ki...![]()
Rica ederim ne demek tabiki önerilerim olabilir her zaman sizeÇok incesiniz gerçekten çok teşekkür ederimolur tabiki sevinirim
her türlü yardım ederim diyorsunuz
![]()
Çok naziksiniz beyefendi teşekkür ederimben tutayım hanımefendi
Teşekkür ederim beyefedi çok naziksinizben tutayım hanımefendi
Hahahaa teşekkür ederimBu güzelliği ceket ile kirletemem kusura bakmayın. Bence bu güzelliği engelleyen bütün kumaş parçaları çıkarılmalı
Sanırım herkes sizinle aynı fikirdeVay vay vay. bizim amacımız daha ziyade çıkarmak üzerine olur gibime geliyor.![]()
Bekliyoruz öyleyse..Sanırım herkes sizinle aynı fikirdetamam çıkartın bakalım
![]()
Ceketsiz versiyonu görebilecek miyiz
ben diyecektim amaKimse istemez bence ısınacak başka yollar buluruz![]()
Tamam ceketi giymene yardim edeyim, ben diğer ikisini askiya asarım. Hemen değil ama bir ara bulup asarım.
Ben giydirmek isterdim önce giydirip tek tek ceketinin düğmelerini söküp göz göze diz dize olup gözlerine tutkulu bakıp çıkartabilir dim
Geç kalmadıysam, çıkarken giydiririm. İçeride terlersiniz ceketle ...
HaklısınızKimse istemez bence ısınacak başka yollar buluruz![]()
Evet ilerleyen saatlerde veya günlerdeCeketsiz versiyonu görebilecek miyiz![]()
Siz giydirmek mi istiyorsunuzben diyecektim amagiydirmek isteyenler varmış
Ceketi
![]()
Teşekkür ederimTamam ceketi giymene yardim edeyim, ben diğer ikisini askiya asarım. Hemen değil ama bir ara bulup asarım.![]()
Olur tabiki nededn olmasınSen giysen de ben izlesen olurmu
Yanlız bir şey var ceketimde tek bir tane düğme varBen giydirmek isterdim önce giydirip tek tek ceketinin düğmelerini söküp göz göze diz dize olup gözlerine tutkulu bakıp çıkartabilir dim
Yok yok geç kalmadınızGeç kalmadıysam, çıkarken giydiririm. İçeride terlersiniz ceketle ...![]()
![]()
![]()
Evet hiç bukadar ciddi olmamıştım bebitommCiddi misinnnm![]()
Planlar planlar....Evet hiç bukadar ciddi olmamıştım bebitomm ☺☺![]()
Seninle bizim planlarımız hiç bitmez bebitommPlanlar planlar....![]()
Yardım etmek için zaman kolluyorumTeşekkür ederimçok yardım seversiniz
ne zaman isterseniz ❤
![]()
O gözleri gördükten sonra o tek düğme açılır kapatılır bi daha açılır bi daha kapatılırYanlız bir şey var ceketimde tek bir tane düğme varbence çok göz göze bakışmadan çıkar o ceket bence
![]()
YaşasınYardım etmek için zaman kolluyorumharikasın
![]()
Teşekkür ederimO gözleri gördükten sonra o tek düğme açılır kapatılır bi daha açılır bi daha kapatılır![]()
Başka yerlere bakmaktan görmemişim...Hahaa nasıl görmediniz mitam da olması gereken yerde
![]()
Başka yerlere odaklanmışsınız ozamanBaşka yerlere bakmaktan görmemişim...![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!