Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ceylin 🧜🏻‍♀️ & Halil 🧜‍♂️⚓

Halil gemici Çevrimdışı

Halil gemici

Zaman kıymetli, akıllıca heba et...
21 Tem 2019
142
408
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam herkese forum ahalisi
Son anda ertelenen işlerim den sonra bir süre daha Türkiye deyim...
Libido yüksekliği başıma bela 😅😜 diye bir latife den sonra konuya geçiyorum;

Ceylin güzel insan herkes az çok biliyor onunla iletişimim güzel bazen birbirimizi kizdirsak ta anlaşıyoruz. Müsait bir vaktini yakalayıp mesajlaşma trafiğinden sonra randevuyu kaptım akabinde kıtalar arası kavimler göçüne başladım düşündüğümden erken bitti kapıdaydim içeri buyur etti gülümsemeyi kaptım tabi... covid önlemleri el yüz temizliği duş derken koltuktaki yerimi aldım uzakta kalınan vakitlerin sohbetini yaptık üzerinde güzel bir Gecelik le yanımdaydı yakınlaştık sohbete yatak odasına doğru devam ettik 😜 orda da güzel vakit geçirdik öpüşme ve değişik pozisyonlar bu şekilde devam etti gorusemedigimiz zamanları telafi ettik sanırım diyerek biraz kısa tutuyorum( kendime de biseyler ayırmak için) keyifli bir gün gecirttigi için kendisine teşekkür ederim

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Selam herkese forum ahalisi
Son anda ertelenen işlerim den sonra bir süre daha Türkiye deyim...
Libido yüksekliği başıma bela 😅😜 diye bir latife den sonra konuya geçiyorum;

Ceylin güzel insan herkes az çok biliyor onunla iletişimim güzel bazen birbirimizi kizdirsak ta anlaşıyoruz. Müsait bir vaktini yakalayıp mesajlaşma trafiğinden sonra randevuyu kaptım akabinde kıtalar arası kavimler göçüne başladım düşündüğümden erken bitti kapıdaydim içeri buyur etti gülümsemeyi kaptım tabi... covid önlemleri el yüz temizliği duş derken koltuktaki yerimi aldım uzakta kalınan vakitlerin sohbetini yaptık üzerinde güzel bir Gecelik le yanımdaydı yakınlaştık sohbete yatak odasına doğru devam ettik 😜 orda da güzel vakit geçirdik öpüşme ve değişik pozisyonlar bu şekilde devam etti gorusemedigimiz zamanları telafi ettik sanırım diyerek biraz kısa tutuyorum( kendime de biseyler ayırmak için) keyifli bir gün gecirttigi için kendisine teşekkür ederim
Canım gitmediğin için mutluyum tabiki seninle tekrar görüştüğümüz içinde ayrıca keyifliyim güzel zaman ve sohbetin için teşekkür ederim seninle ayrı bir anlaşıyoruz seninle zaman geçirmeyi seviyorum teşekkür ederim herşey için kendine iyi bak öpüldün 😘😘🤗

Halil gemici Çevrimdışı

Halil gemici

Zaman kıymetli, akıllıca heba et...
21 Tem 2019
142
408
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canım gitmediğin için mutluyum tabiki seninle tekrar görüştüğümüz içinde ayrıca keyifliyim güzel zaman ve sohbetin için teşekkür ederim seninle ayrı bir anlaşıyoruz seninle zaman geçirmeyi seviyorum teşekkür ederim herşey için kendine iyi bak öpüldün 😘😘🤗
Teşekkürler canım bana vakit ayırdığın için 😘😘😘 kendine iyi bak görüşmek üzere

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar