nevsveg
Normal Üye
- 10 Mar 2022
- 32
- 31
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Ceylin hanım ile çok uzun zamandır görüşmek istiyordum ama ancak o şansı bugün yakalayabildim.
Öncelikle şöyle söylemeliyim ki kendisi çok hoş bir kadın, insan gerçekten bakmaya doyamıyor. Ve eklemeliyim ki. Kendisi resimlerde gerçekten çok hoş fakat canlı olarak ise bambaşka bir şey. Gerçekten çok güzel.
Çok tatlı ve şirin bir evi var, tıpkı kendisi gibi.
Misavirperliği, ikramları falan bunları hiç saymıyorum bile. Herşey harika idi.
Kendisi kahve yaparken, kendimi onu izlemekten alıkoyamadım. Hatta o kadar istemsizce izlemişim ki kendisini, bir kaç kez kendisi ile gözgöze geldik. Yineliyorum ama gerçekten insan bakmaya doyamıyor. Güzelliği ve tatlılığı neyse çekiciliği ise bambaşka bir mevzu.
Özel anlara çok girmeyeceğim, çok güzel vakit geçirdiğimi ekleyebilirim.
Hatta kendisi ile 2 saat olarak sözleşmiştik, fakat yanında zaman nasıl hızlı akıp gittiyse 4 saatlik bir görüşme oldu.
Bu güzel görüşme için kendisine çok teşekkür ediyorum.
Öncelikle şöyle söylemeliyim ki kendisi çok hoş bir kadın, insan gerçekten bakmaya doyamıyor. Ve eklemeliyim ki. Kendisi resimlerde gerçekten çok hoş fakat canlı olarak ise bambaşka bir şey. Gerçekten çok güzel.
Çok tatlı ve şirin bir evi var, tıpkı kendisi gibi.
Misavirperliği, ikramları falan bunları hiç saymıyorum bile. Herşey harika idi.
Kendisi kahve yaparken, kendimi onu izlemekten alıkoyamadım. Hatta o kadar istemsizce izlemişim ki kendisini, bir kaç kez kendisi ile gözgöze geldik. Yineliyorum ama gerçekten insan bakmaya doyamıyor. Güzelliği ve tatlılığı neyse çekiciliği ise bambaşka bir mevzu.
Özel anlara çok girmeyeceğim, çok güzel vakit geçirdiğimi ekleyebilirim.
Hatta kendisi ile 2 saat olarak sözleşmiştik, fakat yanında zaman nasıl hızlı akıp gittiyse 4 saatlik bir görüşme oldu.
Bu güzel görüşme için kendisine çok teşekkür ediyorum.