Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme çok çok ama çok geç kalmış referans :( ama mutlu :)

16 Eki 2020
310
323
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalarrr ..

Muhtemelen kendisi bile hatırlamayacak ....

Kendisi ile yaklaşık 1,5 ay evvel görüştümm

bir gün yine fazla mesai çalışmasından sonra ( bir kaç gün önce başka bir pembişle görüşmüştüm ve kendisinin adı gemişti olumlu yönde )çok umutlu olmamama rağmenwhatsaapdan yazdım affına sığınarak . müsait olup olmadığını sordum forum referansı söyledikten sonra sağ olsun geç saatteyazmış olmama rağmen bana olumlu dönüş yaptı .. saati konuştuktan sonra söylemiş olduğu lokasyona doğru yola çıktım ki bana göre uzak bir yerdi ama kıvırcık ile tanışmak için değer diye düşünerek yola koyuldum ..
ilgili lokasyona ulaştığımda banaetmiş olduğu tarif ile hiç aramadan evini buldum
kapıyı açtığında tahmin ettiğim kadar güzel lakabı kadar tatlı bir pembiş ile karşılaştım
selam ufak bir sohbetten sonragüzel evinin temiz duşunda paklandım :)))
ve kendisi ile keyifli bir iki saat geçirdimm
bana son dakikada yazmış olduğum ama güzel zaman geçirdiğim 2 saatlik zamqn dilimini ayırıp beni mutlu gönderdiği için kendisine teşekkür ediyorum

saygılar ....

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalarrr ..

Muhtemelen kendisi bile hatırlamayacak ....

Kendisi ile yaklaşık 1,5 ay evvel görüştümm

bir gün yine fazla mesai çalışmasından sonra ( bir kaç gün önce başka bir pembişle görüşmüştüm ve kendisinin adı gemişti olumlu yönde )çok umutlu olmamama rağmenwhatsaapdan yazdım affına sığınarak . müsait olup olmadığını sordum forum referansı söyledikten sonra sağ olsun geç saatteyazmış olmama rağmen bana olumlu dönüş yaptı .. saati konuştuktan sonra söylemiş olduğu lokasyona doğru yola çıktım ki bana göre uzak bir yerdi ama kıvırcık ile tanışmak için değer diye düşünerek yola koyuldum ..
ilgili lokasyona ulaştığımda banaetmiş olduğu tarif ile hiç aramadan evini buldum
kapıyı açtığında tahmin ettiğim kadar güzel lakabı kadar tatlı bir pembiş ile karşılaştım
selam ufak bir sohbetten sonragüzel evinin temiz duşunda paklandım :)))
ve kendisi ile keyifli bir iki saat geçirdimm
bana son dakikada yazmış olduğum ama güzel zaman geçirdiğim 2 saatlik zamqn dilimini ayırıp beni mutlu gönderdiği için kendisine teşekkür ediyorum

saygılar ....
Canım kusura bakma dediğin gibi hatırlayamadım seni 😄 teşekkür ederim canım güzel sözlerin için ne demek her zaman beklerim bayağı olmuş ama görüşmemiz 🤭 tekrarlamak lazım kendine iyi bak canım görüşmek üzere 😘❤️💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar