Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Çok çok iyi

hustlelife536

Normal Üye
24 Ara 2023
1
9
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canselle whatsapp üzerinden iletişim kurdum ve iyi bir iletişimle randevumuzu oluşturduk. Misafirperverliği çok iyi, kendinizi rahat hissetmeniz için her şeyi yapıyor.

Yatakta da çok güzel vakit geçirdik, oldu bittiye getirmedi ve keyif aldığını hissettirdi. Tadı hala damağımda diyebilirim, umarım tekrar görüşürüz 😍

3 Eyl 2022
391
326
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canselle whatsapp üzerinden iletişim kurdum ve iyi bir iletişimle randevumuzu oluşturduk. Misafirperverliği çok iyi, kendinizi rahat hissetmeniz için her şeyi yapıyor.

Yatakta da çok güzel vakit geçirdik, oldu bittiye getirmedi ve keyif aldığını hissettirdi. Tadı hala damağımda diyebilirim, umarım tekrar görüşürüz 😍
Paylaşım için teşekkürler

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Canımsın teşekkür ederim balım 🥰🥰 benim için harika bir görüşme oldu seni tanımak çok güzeldi 🥰🥰🥰 umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz 🥰🥰 seni seviyorum kocaman öpüyorum 💋💋💋 güzel düşüncelerin beni çok mutlu ettii ❤️❤️❤️🥰🥰🥰💋💋 @hustlelife536 seviliyorsunnnn 🌼🌼🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar