Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Çok keyifli birkaç saat..

Sabria Çevrimdışı
5 Eyl 2021
326
651
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
20 ARALIK 2021 ALYAXX(VERA AY) İÇİN AÇILAN REFERANS : Evet forumdaşlarım...
@@Alyaxx Hanım ile, haftasonundan önce başlayan randevu planlarımız, bugün itibariyle nihayete kavuştu.
Sizlere söz verdiğim gibi,benden sonra ziyaret edecek olan ve alkol kullanan 9 arkadaş için,viski bıraktım kendisine. (10 taneydi, birini ben içtim 😂)
Öncelikle belirtmek isterim ki; ilk temastan, randevu sonrasına kadar her anında, içten,samimi ve anlayışlı bir tutum sergiledi kendisi.
Bu sabah, teyid alayım ve konum isteyeyim diye kendisine yazdığımda, beni beklediğini söyleyen o içten kelimelerle dolu mesajı ile karşılık verdi.
Hemen yola çıktım...
Kapıya ulaştığımda, biraz erken olduğunu, kapıda bekleyebileceğimi belirttim kendisine. Kızdı bana. 😂 Niye bekliyorsun, gel hemen dedi ...
İçeri girdim ve, amanın... O nasıl bir güzellik? Gözüm and günlüm açıldı...
Başladık,ufak tefek birşeyler eşliğinde sohbete. Koltuktayız. Ufak ufak bakışmalar, gülüşmeler, dokunmalar derken yapıştı dudaklarıma. Ne oluyoruz yaw demeden baktım ki duştayım. Bir çıktım, karşımda, muhteşem bir manzara. Beni bekliyor kendisi. Yumuldum ben de.
Şunu çok samimiyet ile ifade edeyim, kendisi ile saatlerce sohbet edebilirim. Zaman nasıl geçti anlamadım. Teni enfes. Kendisi de zevk alarak görüşüyor. Dokunmaya, öpmeye,sevmeye doyamadım...
Umarım,kendisi de benden aynı şekilde keyif almıştır.
Şunu açıkça belirtmek istiyorum; sanki, aylarca görüşmediğiniz sevgiliniz sizi karşılıyor da hasret gideriyorsunuz. Anlatmak yersiz. Kesinlikle yaşanmalı...
Oralı, sevişmesi,ilgisi-alakası, a dan z ye herşeyi ile muhteşem bir kadın kendisi..

Gülüşü güzel,kendi güzel kadın...
"İyi ki" lerim arasında en başlardasın.
Öpüyorum... Tekrar,tekrar görüşeceğiz... ;)

Not: @Dilsizseytan üstad, kusuruma bakma lütfen... ;) Dayanamadım. Kendisi senle irtibata geçmiş,sen müsaitlik sebebi ile sıranı devretmeyi kabul etmişsin.. Saygılarımla...

Sabria Çevrimdışı
5 Eyl 2021
326
651
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
20 ARALIK 2021 ALYAXX(VERA AY) İÇİN AÇILAN REFERANS : Evet forumdaşlarım...
@@Alyaxx Hanım ile, haftasonundan önce başlayan randevu planlarımız, bugün itibariyle nihayete kavuştu.
Sizlere söz verdiğim gibi,benden sonra ziyaret edecek olan ve alkol kullanan 9 arkadaş için,viski bıraktım kendisine. (10 taneydi, birini ben içtim 😂)
Öncelikle belirtmek isterim ki; ilk temastan, randevu sonrasına kadar her anında, içten,samimi ve anlayışlı bir tutum sergiledi kendisi.
Bu sabah, teyid alayım ve konum isteyeyim diye kendisine yazdığımda, beni beklediğini söyleyen o içten kelimelerle dolu mesajı ile karşılık verdi.
Hemen yola çıktım...
Kapıya ulaştığımda, biraz erken olduğunu, kapıda bekleyebileceğimi belirttim kendisine. Kızdı bana. 😂 Niye bekliyorsun, gel hemen dedi ...
İçeri girdim ve, amanın... O nasıl bir güzellik? Gözüm and günlüm açıldı...
Başladık,ufak tefek birşeyler eşliğinde sohbete. Koltuktayız. Ufak ufak bakışmalar, gülüşmeler, dokunmalar derken yapıştı dudaklarıma. Ne oluyoruz yaw demeden baktım ki duştayım. Bir çıktım, karşımda, muhteşem bir manzara. Beni bekliyor kendisi. Yumuldum ben de.
Şunu çok samimiyet ile ifade edeyim, kendisi ile saatlerce sohbet edebilirim. Zaman nasıl geçti anlamadım. Teni enfes. Kendisi de zevk alarak görüşüyor. Dokunmaya, öpmeye,sevmeye doyamadım...
Umarım,kendisi de benden aynı şekilde keyif almıştır.
Şunu açıkça belirtmek istiyorum; sanki, aylarca görüşmediğiniz sevgiliniz sizi karşılıyor da hasret gideriyorsunuz. Anlatmak yersiz. Kesinlikle yaşanmalı...
Oralı, sevişmesi,ilgisi-alakası, a dan z ye herşeyi ile muhteşem bir kadın kendisi..

Gülüşü güzel,kendi güzel kadın...
"İyi ki" lerim arasında en başlardasın.
Öpüyorum... Tekrar,tekrar görüşeceğiz... ;)

Not: @Dilsizseytan üstad, kusuruma bakma lütfen... ;) Dayanamadım. Kendisi senle irtibata geçmiş,sen müsaitlik sebebi ile sıranı devretmeyi kabul etmişsin.. Saygılarımla...
Tekrar hoşgeldin güzel kadın... 🥰

Sabria Çevrimdışı
5 Eyl 2021
326
651
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hoş buldum beyfendi:))
Seninle tanışma şansına nail olamamış tüm forum ahalisine, benden tavsiye: sıraya girin beyler... Hayatınızın en iyi deneyimlerinden biri için, koşa koşa ziyaret edin kendisini.
Ben de bir planlama yapayım en kısa sürede.
🥰

Vera Ay Çevrimdışı
27 Ağu 2021
45
434
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Seninle tanışma şansına nail olamamış tüm forum ahalisine, benden tavsiye: sıraya girin beyler... Hayatınızın en iyi deneyimlerinden biri için, koşa koşa ziyaret edin kendisini.
Ben de bir planlama yapayım en kısa sürede.
🥰
çok mutlu ettin beni yine:)
en kısa zamanda tenlerimiz birleşsin isterim

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar