- 11 Ocak 2022
- 293
- 389
- 47
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Hafta başı çok mutluyum
randevuyu kaptım diyerek konu açmıştım ya arkadaşlar, o randevu dün akşamdı ve merak edenler vardı kimle diye, işte cevap. Toplaşın...
Ocak ayında ve malesef çok geç
öğrendim forum zamparaları, burayı anlamam ve sindirmem belli bir süreyi aldı. Ceylin hanım daha ilk günlerden fazlası ile dikkatimi çeken
forumun nadide hanımefendilerinden biriydi. Tek sorun bana biraz görece uzak olmasıydı. Zaman içerisinde gerek buradan gerek whatsapp üzerinden yazışmalarımızda aramızda farklı bir iletişim oldu ve kendisi biliyor kurduğu bir cümleden sonra kendisi ile kesinlikle tanışmam gerektiğine karar verdim. Bu süreç sonunda bizi dün akşama getirdi. Bir forum zamparalar müdaviminin tam olarak yapması gerektiği gibi atılan lokasyona ulaşıp, kimsenin ruhu duymadan Ceylin hanımın kapısından içeri attım kendimi. 
Tamam zaten tüm fotoğraf ve videolarından ne kadar güzel bir kadın olduğunu biliyorum ve hazırlıklıyım ama ilk gördüğümde istemsizce
ağzımdan klişe ama "çok güzelsin" kelimeleri döküldü. Ruhunu yansıtan eşyalarla döşenmiş evinde koltuğa oturduğumda benim gibi laf cambazı biri kekeledi, konuşamadım bir iki ufak saçmaladım. Ama kadın o kadar hoş ve inceki, olayın zaten farkında zira bu rutin başına hep geliyordur, beni hemen tatlı gülüşü, sohbeti ve yaptığı türk kahvesi ilede topladı. 
Topladı ama sohbet ederken kadının her detayında kaybolduğumu fark ettim. Bir yerden sonra koptum zaten, saldım gitti. Ceylin hanımın güzelliği, o kıvır kıvır saçları, o yumuşacık teni

,piercing ve dövmeleri, muhteşem fiziği dillere destan bence, ne giyse yakıştı, aklımı aldı

Velhasıl kelam, dün akşam kolay kolay unutamayacağım bir rüya yaşadım arkadaşlar, dönüş yolunda ise araba mı kullandım yoksa kafamda o anlar tekrar tekrar canlanıp farkında olmadan kendimi evde mi buldum anlayamadım. Etkisinden bir süre daha çıkamayacağım kesin.
Dün akşam ve yaşattığın o unutulmaz anlar için tekrar teşekkür ediyorum kraliçe

, kocaman öpüyorum

Seninle tanışabilen özel insanlardan biri olma şerefine nail olduğum içinde ayrıca mutluyum. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere 

Ocak ayında ve malesef çok geç

Tamam zaten tüm fotoğraf ve videolarından ne kadar güzel bir kadın olduğunu biliyorum ve hazırlıklıyım ama ilk gördüğümde istemsizce

Topladı ama sohbet ederken kadının her detayında kaybolduğumu fark ettim. Bir yerden sonra koptum zaten, saldım gitti. Ceylin hanımın güzelliği, o kıvır kıvır saçları, o yumuşacık teni

Velhasıl kelam, dün akşam kolay kolay unutamayacağım bir rüya yaşadım arkadaşlar, dönüş yolunda ise araba mı kullandım yoksa kafamda o anlar tekrar tekrar canlanıp farkında olmadan kendimi evde mi buldum anlayamadım. Etkisinden bir süre daha çıkamayacağım kesin.
Dün akşam ve yaşattığın o unutulmaz anlar için tekrar teşekkür ediyorum kraliçe