- 17 Tem 2020
- 6,855
- 6,983
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
10 Dk beklettiğim ve beni ailemin yanından görüşme yerime kadar getirtip 10 dk geç kaldım diye görüşmeyi iptal eden üyeden nickini bilmediğim için genel bir özür dilerim .Çok teşekkür ederim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gerçekten bu insanları anlamak çok zor. Sizin gibi birini ekebilecek kadar cüretkar mı desem ne desem bilemedim. Ceylin hanım takmayın kafanıza bu koca şehirde doğru düzgün iletişim kuracak birini bulmak bile çok zor artık.10 Dk beklettiğim ve beni ailemin yanından görüşme yerime kadar getirtip 10 dk geç kaldım diye görüşmeyi iptal eden üyeden nickini bilmediğim için genel bir özür dilerim .Çok teşekkür ederim.
10 dk için mi iptal etti. Ne insanlar var yahu. 10 dk değil 10 saat beklenir senin gibi bir güzellik için @Tatlı Kıvırcık hanımcım10 Dk beklettiğim ve beni ailemin yanından görüşme yerime kadar getirtip 10 dk geç kaldım diye görüşmeyi iptal eden üyeden nickini bilmediğim için genel bir özür dilerim .Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederimGerçekten bu insanları anlamak çok zor. Sizin gibi birini ekebilecek kadar cüretkar mı desem ne desem bilemedim. Ceylin hanım takmayın kafanıza bu koca şehirde doğru düzgün iletişim kuracak birini bulmak bile çok zor artık.
Ya teşekkür ederim kuzum benim10 dk için mi iptal etti. Ne insanlar var yahu. 10 dk değil 10 saat beklenir senin gibi bir güzellik için @Tatlı Kıvırcık hanımcım![]()
Şöyle bence istemeden de olsa ben de mükemmel bir GFE deneyimi olacak iken arkadaş bunu ayakları ile tepmiş@TatlıKıvırcık10 Dk beklettiğim ve beni ailemin yanından görüşme yerime kadar getirtip 10 dk geç kaldım diye görüşmeyi iptal eden üyeden nickini bilmediğim için genel bir özür dilerim .Çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim kuzum benimŞöyle bence istemeden de olsa ben de mükemmel bir GFE deneyimi olacak iken arkadaş bunu ayakları ile tepmiş@TatlıKıvırcık
Çok teşekkür ederimBence bu üye asrın hatasını yapmış, geçmiş olsun.
Derler ya e…hoşaftan ne anlar. Tam da çuk oturuyor. İletişim sağlıklı olduğu sürece sorun yok. Geç kalan biz de olabiliriz. İstanbul da bence 10-15 dk geç kalma değil. Ceylinciğimi ben de 10 dk bekledim ama iletişimden hep olduk ki özür dilemesini bilen de Hatun10 Dk beklettiğim ve beni ailemin yanından görüşme yerime kadar getirtip 10 dk geç kaldım diye görüşmeyi iptal eden üyeden nickini bilmediğim için genel bir özür dilerim .Çok teşekkür ederim.
Yok ya bende yeni tanıyacaktım kendisini kısmet olmadıSeni ailenin yanından getirecek kadar samimi olupta sana anlayış göstermemesi biraz acayip![]()
Ama gerçektenİstesen , kurgulasan olmaz inanamıyorum..Teşekkür ederim kuzum benim![]()
Altı üstü 10 dakika çabuk boşalıyordur belki (İroniye devvam)10 Dk beklettiğim ve beni ailemin yanından görüşme yerime kadar getirtip 10 dk geç kaldım diye görüşmeyi iptal eden üyeden nickini bilmediğim için genel bir özür dilerim .Çok teşekkür ederim.
Ya bebeğim benimDerler ya e…hoşaftan ne anlar. Tam da çuk oturuyor. İletişim sağlıklı olduğu sürece sorun yok. Geç kalan biz de olabiliriz. İstanbul da bence 10-15 dk geç kalma değil. Ceylinciğimi ben de 10 dk bekledim ama iletişimden hep olduk ki özür dilemesini bilen de Hatunneyse geçmişler olsun. Kendimle telafi ederim
![]()
Ama gerçektenİstesen , kurgulasan olmaz inanamıyorum..@Tatlıkıvircik
Çok teşekkür ederim10 dk ile neler kaçırdığının farkında değil yazık ona
@Tatlı Kıvırcık hnm bu kadar kibar olmayı nasıl başarıyorsunuz size de bu çok yakışıyor takdir ediyorum.
Estağfurullah canım benimKahvemi yudumlarken beklemesi bile büyük keyifti, anılarım tazelendi![]()
Partner çok , @Tatlı Kıvırcık tek, neler kaçırdığını bilse ....
Ya bebeğim benim. Teşekkür ederim.Telafiyi bekliyorum o zaman
.Tabiki kuzum iletişimde oluyorum her zaman . Kıyafet ne istersiniz diye bile yazdım
.Pardon sesli mesaj attım
bilirim sesli mesajlarınıYa bebeğim benim. Teşekkür ederim.Telafiyi bekliyorum o zaman
.Tabiki kuzum iletişimde oluyorum her zaman . Kıyafet ne istersiniz diye bile yazdım
.Pardon sesli mesaj attım
.sesli mesajların da kraliçesi
nicki gibi tatlıdır Ceylinim
üzmeyin kızcağızı
![]()
Çok haklısın kuzum"Kadın seçer, erkek seçilir" mottom budur kadın diye gördüğüm her hanımefendi için. Bu yüzden beklemek problem olmamalıydı![]()
Sesli güldüm kuzum yaAltı üstü 10 dakika çabuk boşalıyordur belki (İroniye devvam)
karanlık tarafta kalmayı tercih etmiş.
Oysa neler kaçırdı bir bilse
Çok teşekkür ederimAptallığına yansın! Size de geçmiş olsun Ceylin Hanım
Sıkıntı etmemki sadece seni ne kadar beklersem okadar heyecan yaparım kalp atışlarım hızlanır bana kalp masajı yapmak zorunda kalabilirsin kuzumYa teşekkür ederim kuzum benim.Merak etme seni 10 saat bekletmicem
![]()
baş şimdi gülerken 10 dakika geç kalacan alınacak geneSesli güldüm kuzum ya. Teşekkür ederim
![]()
Bak yaaSıkıntı etmemki sadece seni ne kadar beklersem okadar heyecan yaparım kalp atışlarım hızlanır bana kalp masajı yapmak zorunda kalabilirsin kuzum![]()
baş şimdi gülerken 10 dakika geç kalacan alınacak gene![]()
Ne kaçırdığını bir bilse![]()
Bu ironiden cok trajikomik olay olmuş sanki bu nedir ya insani hayattan soğuttu şu köşeye çekilip düşüneceğim![]()
Yaaa sen bir ömür beklenirsinn10 Dk beklettiğim ve beni ailemin yanından görüşme yerime kadar getirtip 10 dk geç kaldım diye görüşmeyi iptal eden üyeden nickini bilmediğim için genel bir özür dilerim .Çok teşekkür ederim.
Yorumsuz gerçekten bu görüşmenin olmaması belki de daha iyi olmuşturbu güzelliği kaçırmış
![]()
YaaYaaa sen bir ömür beklenirsinn![]()
Lütfen bul beniYarım saat de olur, hiç sıkıntı değil ucunda sizinle tanışmak varsa
Şaka olmalı heralde10 Dk beklettiğim ve beni ailemin yanından görüşme yerime kadar getirtip 10 dk geç kaldım diye görüşmeyi iptal eden üyeden nickini bilmediğim için genel bir özür dilerim .Çok teşekkür ederim.
Çok ayıp etmiş. Acaba kendi geç kalmış olsa ve sen iptal etmiş olsan şimdi burada neler yazardı acaba.?10 Dk beklettiğim ve beni ailemin yanından görüşme yerime kadar getirtip 10 dk geç kaldım diye görüşmeyi iptal eden üyeden nickini bilmediğim için genel bir özür dilerim .Çok teşekkür ederim.
Çok haklısınızÇok ayıp etmiş. Acaba kendi geç kalmış olsa ve sen iptal etmiş olsan şimdi burada neler yazardı acaba.?
Sen beni beklicekmisin o zaman bir ömürBir ömür beklenir bu güzellikkendi kaybetmiş boşver
![]()
Beklemek en kolayı yeter ki gelSen beni beklicekmisin o zaman bir ömür![]()
Dimi ama kuzum10 dakikanın lafımı olur behhh
Teşekkür ederim sizlerden böyle güzel sözler duymak beni çok mutlu ediyorkendi kaybetmiş![]()
Güzel ironiBakalım beyfendi ne diyecek bu konuda?
Hemen linç etmeyelim
Di mi efenim?
Al sana ironi işte![]()
Çok teşekkür ederim canım benim ,Kuşlu sitede ve burada tanıştığım bir kaç pembisle, siz de dahil. Sadece sohbet için bile görüşürüm. O kadar koyu sohbetler oluyor ki gerisi tuz biber.
Beklemek en zoru değil midir kuzumBeklemek en kolayı yeter ki gel![]()
Beklenen sen isen zor olan kolay olurBeklemek en zoru değil midir kuzum![]()
Ben de severim konuşmayı ama sizi dinlemek daha bi güzelÇok teşekkür ederim canım benim ,bazen çenemin düştüğü doğrudur
![]()
Kaybeden kendisi sen takma kafana. Bazı erkekler malesef işçi sınıfını hor görür. Bu her sektörde böyle. Para veriyor diye kendini dünyanın sahibi sanarlar.Çok haklısınız. Sonuçta büyük şehir de yaşıyoruz .Ama üslubu çok kırıcı ve kabaydı.
![]()
Geçmiş olsun çok ayıp etmiş oraya kadar gelip görüşmemek ve iptal etmek çok ironi olmuş sakın kafanıza takıp üzülmeyin Ceylin hanım10 Dk beklettiğim ve beni ailemin yanından görüşme yerime kadar getirtip 10 dk geç kaldım diye görüşmeyi iptal eden üyeden nickini bilmediğim için genel bir özür dilerim .Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederimOnun zaten iptal edesi varmış, bahanesi olmuş gibi duruyo, boşverin iyi olmuş ayakları geri geri giden tipler sırf gerilim yaratırdı görüşmediğiniz sizin için iyi bile olmuş olabilir
Ben de severim konuşmayı ama sizi dinlemek daha bi güzel![]()
Olabilir mi acabaBence heyecan yapıp kaçmıştır![]()
10 dakika değil muhtemelen 10 yıl 10 dakikadır..Seneledir sizin hayalinizi kurup para biriktirip cesaretini toplamış sonra da korkudan tüymüştür..![]()
WaowwwwwNe hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı,
Seni beklediğim kadar...
Hainsinizzz dostummSeni bende ektim ki; tatlı ektim kıvırcık biçtim![]()
Ohoo, ben @Tatlı Kıvırcık Ceylin Hanım ı 1 saat beklettim.
Benim suçum yoktu, görüşmeyi erkene çektik diye oldu. Bu vesile ile kendisinden bir kere daha özür dileyeyim. Hem de yanında güzeller güzeli başka bir kadın varken.
Siz çok düşünmeyin, kendisi kaybetmiş @Tatlı Kıvırcık Hanımefendi.
Bir dahaki görüşmemizde, ben 1 saat erken gidicem. Ödeşmeden içim rahat etmeyecek ..![]()
Böyle insanlardan uzak durmak en güzeliKaybeden kendisi sen takma kafana. Bazı erkekler malesef işçi sınıfını hor görür. Bu her sektörde böyle. Para veriyor diye kendini dünyanın sahibi sanarlar.
Çok teşekkür ederim kuzum benimGeçmiş olsun çok ayıp etmiş oraya kadar gelip görüşmemek ve iptal etmek çok ironi olmuş sakın kafanıza takıp üzülmeyin Ceylin hanım
Canım benimemin ol seni kendisi kaybeden olmuş hiç canını sıkma bence her işte bir hayır vardır
Sen bi ömür beklenirsin yaa seni beklemeyen de ne bileyim artık @Tatlı Kıvırcık kaçırayım seni 14 şubattaGerçek balım![]()
Rica ederim Ceylin hanımÇok teşekkür ederim kuzum benim![]()
Evettt evettt kaçır beniSen bi ömür beklenirsin yaa seni beklemeyen de ne bileyim artık @Tatlı Kıvırcık kaçırayım seni 14 şubatta![]()
Hakikaten karışık, ne yapacağını şaşırmış, posta mı koymuş yoksa10 Dk beklettiğim ve beni ailemin yanından görüşme yerime kadar getirtip 10 dk geç kaldım diye görüşmeyi iptal eden üyeden nickini bilmediğim için genel bir özür dilerim .Çok teşekkür ederim.
Belkide kuzum olabilirBugün Starbucks'ta önümdeki adam 3 kez kahvesini değiştirtti baristalara.Köpüğü fazla,sıcaklığı az,bardak pis diyerek 10 dakika için program iptal eden aynı kişi mi acaba merak ettim![]()
Koyabilmiştir belkiHakikaten karışık, ne yapacağını şaşırmış, posta mı koymuş yoksayok ya koyamaz, koyabilemez sanki
![]()
Teşekkür ederim kuzumgerçekten ayıp etmiş. belkide görüşmemeniz daha hayırlı olmuş olabilir![]()
Ne adamlar var beea, kaybettiğinin/kaçırdığının farkında değilKoyabilmiştir belki![]()
Nasıl bir zihniyet anlaşılır gibi değil... Neyi kaybettiğinin farkında değil. Layık olan buluşsun zaten...10 Dk beklettiğim ve beni ailemin yanından görüşme yerime kadar getirtip 10 dk geç kaldım diye görüşmeyi iptal eden üyeden nickini bilmediğim için genel bir özür dilerim .Çok teşekkür ederim.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!