Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Doğal Afet 😅

tshelby

Normal Üye
1 Tem 2020
2
1
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
16 OCAK 2022 ALYAXX(VERA AY) İÇİN AÇILAN REFERANS : Alya ile 2 hafta önce incall bi görüşme gerçekleştirmiştik, referans yazmaya yeni fırsat bulabildim. Beni kabul ettiği için de tekrardan teşekkür ederim kendisine pek akranlarına öncelik vermiyomuş😅😅

Öncelikle herkesin dediği gibi evinin giriş çıkışı, park yeri, güvenliği olsun tamamen sorunsuz içiniz rahat olabilir.

Alyanın çok şirin ve mütevazi bir evi var. Evide kendisi de çok temiz. Başlıkta da belirttiğim gibi Alya baştan sonra bir doğallık, ben neysem oyum diyen kendisini farklı lanse etmeyen birisi hiçbir kasıntılığı yok. Muhabbeti saran birisi diyebilirim, ne kadar konuşkan birisi olmasam da muhabbet hiç tıkanmadı, konu konuyu açtı 3 saat ne ara geçti inanın anlamadım, anlamazsınız😃

Artı parantez, üç saatlik görüşmede bir defa alıpta eline telefona baktığını hiç hatırlamıyorum. Karşısındaki kişiye değer veriyor, sonuna kadar da bunu hissettiriyor.

Yüz güzelliğine gelince bu göreceli arkadaşlar kişiden kişiye göre değişir herkesin güzellik anlayışı farklı. Benim için karşısındaki kişiye verdiği değer, hissettirdikleri, birlikte geçirdiğimiz zamanın kıymeti daha önemli, ben birlikte geçirdiğimiz zamandan zevk aldım.

Yatak konusuna gelirsek ne yazsam yetersiz kalır yani o kadar çok arzulu, istekli ve şehvetli ki bir an Alya beni çağırmış gibi hissettim😄 Alyanın enerjisine enerjiniz yetmeyebilir. Tempoyu hiç düşürttürmüyor, kalbi olan arkadaşlar dikkat etsin😆 Daha nasıl övebilirim bilmiyorum dediğim gibi kelimeler yetmez anlatmama, yaşamadan bilemezsiniz…

Tam bir GFE tadındaydı herşey kendisine burdan tekrardan teşekkür edeyim, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar