Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ekilme Ekti beni mesajlara bile cevap vermedi

Zampara_man

Normal Üye
7 Eki 2022
2
1
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Safiye ile Perşembe gününden cumartesi için sözleştik incall görüşme için herşey tamamdı ama o saat geldiğinde ona ulaşamadım mesaj attım ev adresi daire no giriş nerden diye hiç dönüş alamadım görüşme saati geldiğinde arayayım belki mesajı görmedi diye onada dönüş olmadı bu saat olmuş hâlâ ses seda yok.

Kerem44

Normal Üye
17 Ara 2024
11
10
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Safiye ile Perşembe gününden cumartesi için sözleştik incall görüşme için herşey tamamdı ama o saat geldiğinde ona ulaşamadım mesaj attım ev adresi daire no giriş nerden diye hiç dönüş alamadım görüşme saati geldiğinde arayayım belki mesajı görmedi diye onada dönüş olmadı bu saat olmuş hâlâ ses seda yok.
gecmis olsun . safiye ile gorusmeyi dusunmuyorum

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,802
1,979
2022'de açmışsınız hesabınız ilk konu ilk deneyiminiz sanırım :)
Ekildiğinize dair kanıtları whatsapp numara gönderirmisiniz karşılarştırma yapalım. +44 7878 949060

Zampara_man

Normal Üye
7 Eki 2022
2
1
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2022'de açmışsınız hesabınız ilk konu ilk deneyiminiz sanırım :)
Ekildiğinize dair kanıtları whatsapp numara gönderirmisiniz karşılarştırma yapalım. +44 7878 949060
Sonu 99 olan numara ile gönderdim, görüştüğüm çoğu kız bıraktı işi referans olmaması ondandır.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar