- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Muhteşemsin her gününüz mutlu geçsinGününüz aydın ve çok güzel geçsin
Günaydın
![]()
Kimi acabaaaaaaGününüz aydın ve çok güzel geçsin
Günaydın
![]()
Teşekkür ederim bitanemçiceğin en güzeli sen eldeki neki
Her kadın bir çiçektir değil miçiceğin en güzeli sen eldeki neki
Teşekkürler bebeğim seninde güzel geçsinMuhteşemsin her gününüz mutlu geçsin
Haz verici seksilik can alıcı güzellikGününüz aydın ve çok güzel geçsin
Günaydın
![]()
Aaaaa bnm niye haberim yok bundanTabiki seniiiiii balım, beteğim![]()
Bir fotoğraf karesine iki çiçek sığdırmışsınız. Biri elinizdeki, diğeri bütünüyle siz. Ama eminim elinizdeki siz kadar hoş kokmuyordur. Güzel zamanlar dileğiyle Cansel Hanım. Özlendiniz.Gününüz aydın ve çok güzel geçsin
Günaydın
![]()
ÇiçekGününüz aydın ve çok güzel geçsin
Günaydın
![]()
Benin’de böyle bekle güzel kalpliGününüz aydın ve çok güzel geçsin
Günaydın
![]()
tabikide ama güzeli dah güzeli güzel kokanı var mis kokanı varHer kadın bir çiçektir değil mi![]()
Resimdeki ciceklwr o kadar cok ki insan hangisine bakacagını karıştırıyorGününüz aydın ve çok güzel geçsin
Günaydın
![]()
Bir gün beni de bekleyeceksinizGününüz aydın ve çok güzel geçsin
Günaydın
![]()
Keşke ben olsaydım beklediğin çok özledim seni çokGününüz aydın ve çok güzel geçsin
Günaydın
![]()
Ben seni herzaman bekliyorum minik kuşumKeşke ben olsaydım beklediğin çok özledim seni çok![]()
Çok çok teşekkür ederim çok naziksinizBir fotoğraf karesine iki çiçek sığdırmışsınız. Biri elinizdeki, diğeri bütünüyle siz. Ama eminim elinizdeki siz kadar hoş kokmuyordur. Güzel zamanlar dileğiyle Cansel Hanım. Özlendiniz.![]()
Teşekkürler şımartıyorsunuz beni...Çiçekgibi hanımefendi ellerinde çiçek ile ancak bahçesini güzelleştirecek bir arı
mı bekliyor acaba
KesinlikleeeBugün için çok şanslı biri![]()
Var tabiii olmaz mıtabikide ama güzeli dah güzeli güzel kokanı var mis kokanı var![]()
Sen sadece birine bak bebeğim hangisi olduğunu sen iyi biliyorsunResimdeki ciceklwr o kadar cok ki insan hangisine bakacagını karıştırıyor![]()
sizinde cansel hanımGününüz aydın ve çok güzel geçsin
Günaydın
![]()
Büyük zevkle çiçeğinizin üzerine konmak dileğiyleTeşekkürler şımartıyorsunuz beni...siz benim bahçemin arısı olurmusunuz
![]()
Ne zaman istersenizBüyük zevkle çiçeğinizin üzerine konmak dileğiyle![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!