Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eski adıyla Buse Soylu yeni adı Cansel Ulusoy

Hiddenbay Çevrimdışı

Hiddenbay

Normal Üye
9 Şub 2018
41
75
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisiyle 4. ya da 5. görüşmem oldu. Ben gayet memnun ayrıldım yanından her seferinde. Sohbeti iyi, ağırlaması iyi, evin konumu ve durumu iyi (Balçova da). Oralı kondomsuz, ön sevişme var kesinlikle şipşakçı değil, zayıf çıtı pıtı biridir kendisi. Yeni numarasının sonu 3710 kuşlu da #vippartner etiketini aratırsanız herhangi bir hesabı karşınıza çıkacaktır. Ben kesinlikle tavsiye ederim. Kendisine de buradan sevgiler =D

Herkese keyfili forumlar =)))

seco3553 Çevrimdışı
9 Ara 2017
1,067
1,325
Cinsiyetiniz nedir?
Kendisine oral seks yapılmasını da sever :) eskilerden olup şipşakçı olmayan ender kişilerdendir.

bledd45 Çevrimdışı
25 Ara 2019
212
283
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kuslu sitede adresi nedir ?

Anıll

Normal Üye
24 Ağu 2020
6
2
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Twitter adresini inceledim. Keşke kendisini ve hizmetlerini belli edecek daha net Fotoğraflar koysaymış iyi olurmuş.

Arclich Çevrimdışı

Arclich

The purpose of life is to live a life of purpose
17 Eki 2019
170
154
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Fizik yaşına göre muazzam. Oldukça fit bir vucudu var. Yüz güzelliği beni pek etkilemedi. Tabi göreceli bir kavram.
Ama muhabbet, muamele üst düzey. Incall seçeneğide mevcut. Bence İzmir’de denenmeli.

Anıll

Normal Üye
24 Ağu 2020
6
2
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Fizik yaşına göre muazzam. Oldukça fit bir vucudu var. Yüz güzelliği beni pek etkilemedi. Tabi göreceli bir kavram.
Ama muhabbet, muamele üst düzey. Incall seçeneğide mevcut. Bence İzmir’de denenmeli.
Teşekkür ederim. Bu işlerde yüz güzelliği bence çok önemli karşı taraf ile bir yakınlaşma hissi uyandırıyor diye düşünüyorum

9 Haz 2019
60
60
Cinsiyetiniz nedir?
Teşekkür ederim. Bu işlerde yüz güzelliği bence çok önemli karşı taraf ile bir yakınlaşma hissi uyandırıyor diye düşünüyorum

ben kendisiyle görüştüm. yüz güzelliği 10 üzerinden 8 puan alır. yüzü çirkin değil güzel ve bakımlı. tabi yukarıda da belirtildiği gibi 30 lu yaşlarda. bundan kaynaklı kırışıklık çizgileri görülüyor. yalnız performans çok iyi.

petrikor Çevrimdışı
2 Eki 2019
258
614
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ben kendisiyle görüştüm. yüz güzelliği 10 üzerinden 8 puan alır. yüzü çirkin değil güzel ve bakımlı. tabi yukarıda da belirtildiği gibi 30 lu yaşlarda. bundan kaynaklı kırışıklık çizgileri görülüyor. yalnız performans çok iyi.
Kendine nereden ulaşabiliriz kuşlu sitede takip ediyordum hesaplar uçmuş

Demir_izm

Normal Üye
11 Ara 2019
47
18
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
whatsappa göre 10 gündür yokmuş. ulaşmaya çalışmayın bence tatilde olabilir. dönerse konu güncellenir.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,680
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Zorunlu hatırlatma:

5-Platin odası dışında MSN-Mail adresi ya da telefon numarası benzeri iletişim bilgileri vermek yasaktır. 3 GÜN UZAKLAŞTIRMA

Hiddenbay Çevrimdışı

Hiddenbay

Normal Üye
9 Şub 2018
41
75
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
whatsappa göre 10 gündür yokmuş. ulaşmaya çalışmayın bence tatilde olabilir. dönerse konu güncellenir.
Dün konuştuk görüşmelere devam ediyor sadece hesaplar gitmiş

Numarasını değiştirmişti diğer hattı aktif değildir

Özelden paylaşabilirsem paylaşırım numarsını sizinle

Arclich Çevrimdışı

Arclich

17 Eki 2019
170
154
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Müdevim üye gözüküyorum ben profil bilgilerinde
Atamıyorum mesaj. Müdavim üye statüsüne güncelletmeniz lazım kendinizi.
Cansel Ulusoy kuşlu site adıyla google dan aratın. Hesaplar kapanmış olsada numara gözükür.

petrikor Çevrimdışı
2 Eki 2019
258
614
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugün görüşmeyi düşünüyorum ev ortamı ve karşılama nasıl peki ? Ve sevişmesi istekli olması nasıldı ona göre biraz uzun görüşmeyi düşünüyorum

Arclich Çevrimdışı

Arclich

17 Eki 2019
170
154
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sizden bi değerlendirme alabilir miyim tek seans değil de biraz uzun kalmaya değer mi kıyafet isteğine falan nasıl tepki veriyor
Kıyafet seçeneği bol. Vucüt oldukça fit. Yüz güzelliği göreceli bir kavram. Benim hoşuma gitmemişti.
Bol bol sohbet ettim diyebilirim. Sohbeti güzeldir.

seco3553 Çevrimdışı
9 Ara 2017
1,067
1,325
Cinsiyetiniz nedir?
Sizden bi değerlendirme alabilir miyim tek seans değil de biraz uzun kalmaya değer mi kıyafet isteğine falan nasıl tepki veriyor
Konuyla ilgili daha once paylasimim olmustu kiyafet talebim olmadi ama olursa kabul eder diye dusunuyorum onun disinda opusme sevisme var orami elleme burami elleme yok oral seks Kumsal kadar olmasa da iyi istekli. En onemlisi tertemiz bir hatun kuslu sitedeki resimler gercek

petrikor Çevrimdışı
2 Eki 2019
258
614
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İletişime geçmiştim dün ama şuan ulaşamıyorum kendisine ekilme ihtimalim nedir ??

petrikor Çevrimdışı
2 Eki 2019
258
614
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisiyle 2 saat görüşme yaptım.Nasıl geçti anlamadım. Seks harici zaman su gibi akıyor. Öküz değilseniz zamana takılmıyor ve mutlu etmek istiyor sizi. Fiziği gayet güzel bir bayan. Sohbeti ve samimiyeti sizi sarıyor hemen.Mutlu ve rahatlamış olarak ayrıldım yanından. Tekrar gidebilirim kesinlikle. Görüşme yaptığı yer gayet nezih ve evi temiz rahat olabilirsiniz. Forumdan üyeler okutuyorlarmış yazılanları buradan selam ederim kendisine 🙋🏻‍♂️ Ben memnun kaldım kendisinden umarım o da memnun kalmıştır misafirliğimden. Keyifli anlara...

8 Ocak 2019
58
45
Cinsiyetiniz nedir?
Kendisiyle 2 saat görüşme yaptım.Nasıl geçti anlamadım. Seks harici zaman su gibi akıyor. Öküz değilseniz zamana takılmıyor ve mutlu etmek istiyor sizi. Fiziği gayet güzel bir bayan. Sohbeti ve samimiyeti sizi sarıyor hemen.Mutlu ve rahatlamış olarak ayrıldım yanından. Tekrar gidebilirim kesinlikle. Görüşme yaptığı yer gayet nezih ve evi temiz rahat olabilirsiniz. Forumdan üyeler okutuyorlarmış yazılanları buradan selam ederim kendisine 🙋🏻‍♂️ Ben memnun kaldım kendisinden umarım o da memnun kalmıştır misafirliğimden. Keyifli anlara...
Bilgi için teşekkürler. Ödediğiniz rakamı da öğrenebilir miyiz?

Poyraz35

Normal Üye
10 Eki 2020
1
2
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bende kendisiyle görüşmek istiyordum bu yazınızdan sonra artık kesin gorusurum

İzmir35

Normal Üye
14 Ağu 2020
33
29
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Rakamı kendisine sorabilirsiniz istediğiniz programa göre bilgi verecektir. Daha sağlıklı olur. Merak etmeyin gayet net cevaplar veriyor iletişime geçtiğinizde 👍🏻
Hocam yaş bilgisi verir misin ,? 30 li yaşlar deniyor ama 31 de 39 da bu sınıfa girer :) otuzlu yaşların başında mi sonunda mi gibi belirtirsek daha iyi olur ,

seco3553 Çevrimdışı
9 Ara 2017
1,067
1,325
Cinsiyetiniz nedir?
Hortlatmakta yarar var. Kendisiyle 2 hafta önce falan yine bir görüşmem oldu 2,3 yıldır görüşüyorum çizgisini hiç bozmadı elinden geleni yapıyor görüşme esnasında yine çok güzel bir görüşme oldu

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar