- 25 Ocak 2012
- 226
- 138
- Cinsiyetiniz nedir?
Eylül ile bir kaç kez görüşme fırsatım oldu , kendi evinde misafir etti beni. Kendisi gerçekten samimi , cana yakın , misafirperver ve bir o kadar da tatlı uyumlu birisi.
Gerek ilgisinden gerek insanlığından sohbetinden muhabbetinden her ziyaret ettiğimde daha da artarak çok memnun kaldım. Çok fazla görüşme yapan biri değilim ancak Eylül bende bağımlılık yapmıştı ve kendisi uzaklaştığından beri açıkçası bir türlü onunla yakaladığım mutluluğu senelerdir yakalayamadım. Her ne kadar ilk konuştuğum da sert biri gibi görünse hiç öyle biri çıkmadı yüz yüze gelince
Sohbet muhabbet kısmında bir arkadaş dost gibi geri kalan kısımlarda ise gerçekten bir seks tanrıçası.. Bu lafları hep abartılı bulurdum ancak Eylül için pek öyle değil. En ufak bir detayda bile kesinlikle sizi mutlu ediyor en ufak bir memnuniyetsizlik bile yaşatmıyor.. Dönüş yaptığı ilk randevuyu bana ayırmasını burdan talep ediyorum 
Seksi her seven insanın mutlaka en az bir kere görüşmesi gerektiğini düşünüyorum kendisiyle. Saygılar
Gerek ilgisinden gerek insanlığından sohbetinden muhabbetinden her ziyaret ettiğimde daha da artarak çok memnun kaldım. Çok fazla görüşme yapan biri değilim ancak Eylül bende bağımlılık yapmıştı ve kendisi uzaklaştığından beri açıkçası bir türlü onunla yakaladığım mutluluğu senelerdir yakalayamadım. Her ne kadar ilk konuştuğum da sert biri gibi görünse hiç öyle biri çıkmadı yüz yüze gelince
Seksi her seven insanın mutlaka en az bir kere görüşmesi gerektiğini düşünüyorum kendisiyle. Saygılar