Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eylül hanım gerçekten bir rüya

Rzgr

Normal Üye
18 May 2022
2
11
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar Eylül hanımın döndüğünü görünce yazmam gerektiğini düşündüm. Kendisi gittiğinden beri gerçekten diyorum öyle özledim ki kokusu hala burnumda. Çok sevindim aramıza dönmesine ilk randevusunu benimle gerçekleştirmesini çok isterim. Eylül hanımın evinde yıllar boyunca her ay misafir oldum her seferinde harika zamanlar yaşattı bana kendisine çok teşekkür ederim. Sohbeti,davranışı,dokunması bir başka Hayatımın her alanında bana yardımcı olacak cümleleri olmuştur. Her şey için teşekkür ederim size Eylül hanım sizi çok seviyorum. İyi insanlarla karşılaşmanız dileğiyle esen kalın.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,900
10,100
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,679
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Samimi paylaşım için teşekkürler...

Komodor Çevrimdışı
12 Eyl 2022
62
74
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar Eylül hanımın döndüğünü görünce yazmam gerektiğini düşündüm. Kendisi gittiğinden beri gerçekten diyorum öyle özledim ki kokusu hala burnumda. Çok sevindim aramıza dönmesine ilk randevusunu benimle gerçekleştirmesini çok isterim. Eylül hanımın evinde yıllar boyunca her ay misafir oldum her seferinde harika zamanlar yaşattı bana kendisine çok teşekkür ederim. Sohbeti,davranışı,dokunması bir başka Hayatımın her alanında bana yardımcı olacak cümleleri olmuştur. Her şey için teşekkür ederim size Eylül hanım sizi çok seviyorum. İyi insanlarla karşılaşmanız dileğiyle esen kalın.
Paylaşım için teşekkürler...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,226
5,846
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım icin teşekkürler

EYLÜLRÜYA Çevrimdışı
27 Mar 2022
256
402
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
😍😍😍😘😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar