Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eylül Rüya ile Harika 2 Saat

afrikalı

Normal Üye
6 Kas 2022
27
101
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Malum bayram olunca müsaitlik durumunu yakalamak çok kolay olmuyor. Dün şansımı deneyip @EYLÜLRÜYA hanıma yazdım çok hızlı bir dönüş yaptı. Sabah için programımızı ayarladık.
Avrupa yakasından geçtiğim için geç kalırım endişesi ile erken çıkınca programdan 1 saat önce vardım. Sağolsun kendisi beni çok bekletmeden kabul etti.
Araç ile gittiğim için konuma rahat ulaştım. Site dışında park yeri rahat bulunuyor.

Bu sıcaklara rağmen evi serindi kendisi ise çok sıcak kanlı :)

Kısa bir muhabbet sonrası duş ve yatak odasına geçiş oldu. Yatakta bambaşka bir @EYLÜLRÜYA görebilirsiniz.

Açıkçası forum ve forum dışı en iyi deneyimlerimden birisi oldu benim için.

Tamamen GFE deneyimi yaşadım. Sevişmeyi çok seviyor. Pozisyon çeşitliliği fazla, zevk almasını ve aldırmasını da iyi biliyor.

Benim için @EYLÜLRÜYA ile görüşmek mükemmel bir deneyim oldu. Evi bana uzak olduğu için tanışma fırsatım olmamıştı. Ama yollar boş olunca rahatça gidip geldim.

Bundan sonra trafiğe katlanıp yine giderim görüşmeye.

Her şey için teşekkürler , tekrar geleceğim @EYLÜLRÜYA 😘😘

EYLÜLRÜYA Çevrimdışı
27 Mar 2022
256
402
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Malum bayram olunca müsaitlik durumunu yakalamak çok kolay olmuyor. Dün şansımı deneyip @EYLÜLRÜYA hanıma yazdım çok hızlı bir dönüş yaptı. Sabah için programımızı ayarladık.
Avrupa yakasından geçtiğim için geç kalırım endişesi ile erken çıkınca programdan 1 saat önce vardım. Sağolsun kendisi beni çok bekletmeden kabul etti.
Araç ile gittiğim için konuma rahat ulaştım. Site dışında park yeri rahat bulunuyor.

Kısa bir muhabbet sonrası duş ve yatak odasına geçiş oldu. Yatakta bambaşka bir @EYLÜLRÜYA görebilirsiniz.

Tamamen GFE deneyimi yaşadım. Sevişmeyi çok seviyor. Pozisyon çeşitliliği fazla, zevk almasını ve aldırmasını da iyi biliyor.

Benim için @EYLÜLRÜYA ile görüşmek mükemmel bir deneyim oldu. Evi bana uzak olduğu için tanışma fırsatım olmamıştı. Ama yollar boş olunca rahatça gidip geldim.

Tanıştıgımıza çok memnun oldum canım çok keyifliydi ☺️☺️ tekrar görüşmek üzere beklerim 😘😘

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,598
2,485
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar