afrikalı
Normal Üye
- 6 Kas 2022
- 27
- 101
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Malum bayram olunca müsaitlik durumunu yakalamak çok kolay olmuyor. Dün şansımı deneyip @EYLÜLRÜYA hanıma yazdım çok hızlı bir dönüş yaptı. Sabah için programımızı ayarladık.
Avrupa yakasından geçtiğim için geç kalırım endişesi ile erken çıkınca programdan 1 saat önce vardım. Sağolsun kendisi beni çok bekletmeden kabul etti.
Araç ile gittiğim için konuma rahat ulaştım. Site dışında park yeri rahat bulunuyor.
Bu sıcaklara rağmen evi serindi kendisi ise çok sıcak kanlı
Kısa bir muhabbet sonrası duş ve yatak odasına geçiş oldu. Yatakta bambaşka bir @EYLÜLRÜYA görebilirsiniz.
Açıkçası forum ve forum dışı en iyi deneyimlerimden birisi oldu benim için.
Tamamen GFE deneyimi yaşadım. Sevişmeyi çok seviyor. Pozisyon çeşitliliği fazla, zevk almasını ve aldırmasını da iyi biliyor.
Benim için @EYLÜLRÜYA ile görüşmek mükemmel bir deneyim oldu. Evi bana uzak olduğu için tanışma fırsatım olmamıştı. Ama yollar boş olunca rahatça gidip geldim.
Bundan sonra trafiğe katlanıp yine giderim görüşmeye.
Her şey için teşekkürler , tekrar geleceğim @EYLÜLRÜYA

Avrupa yakasından geçtiğim için geç kalırım endişesi ile erken çıkınca programdan 1 saat önce vardım. Sağolsun kendisi beni çok bekletmeden kabul etti.
Araç ile gittiğim için konuma rahat ulaştım. Site dışında park yeri rahat bulunuyor.
Bu sıcaklara rağmen evi serindi kendisi ise çok sıcak kanlı
Kısa bir muhabbet sonrası duş ve yatak odasına geçiş oldu. Yatakta bambaşka bir @EYLÜLRÜYA görebilirsiniz.
Açıkçası forum ve forum dışı en iyi deneyimlerimden birisi oldu benim için.
Tamamen GFE deneyimi yaşadım. Sevişmeyi çok seviyor. Pozisyon çeşitliliği fazla, zevk almasını ve aldırmasını da iyi biliyor.
Benim için @EYLÜLRÜYA ile görüşmek mükemmel bir deneyim oldu. Evi bana uzak olduğu için tanışma fırsatım olmamıştı. Ama yollar boş olunca rahatça gidip geldim.
Bundan sonra trafiğe katlanıp yine giderim görüşmeye.
Her şey için teşekkürler , tekrar geleceğim @EYLÜLRÜYA