Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Forever Frida

motorcu34

Normal Üye
23 Eyl 2009
14
8
Cinsiyetiniz nedir?
Bu Frida bende bağımlılık yaptı galiba. Hangi güzelliğini sayayım ki? Güzel kalbi, güzel dostluğu, güzel gülüşü , güzel sohbeti, en çok ta güzel masajı. Hafta sonu soğuk havaya aldırmadan kapısını çaldım. Evine vardığımda çayı demlemişti bile. Demlediği çayla içimi ısıtırken o güzel sohbetiyle de kalbimi ısıttı. Üşüyerek gittiğim evinden son derece ısınmış ve rahatlamış olarak biraz da hüzünle ayrıldım. Bir daha ki görüşmeyi iple çekiyorum.

supradyn35 Çevrimdışı
3 Ocak 2010
602
21
Cinsiyetiniz nedir?
Sıhhatler olsun.paylaşım için teşekkürler.

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,679
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu soğuk havada iç ısıtan paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
776
2,412
Bu Frida bende bağımlılık yaptı galiba. Hangi güzelliğini sayayım ki? Güzel kalbi, güzel dostluğu, güzel gülüşü , güzel sohbeti, en çok ta güzel masajı. Hafta sonu soğuk havaya aldırmadan kapısını çaldım. Evine vardığımda çayı demlemişti bile. Demlediği çayla içimi ısıtırken o güzel sohbetiyle de kalbimi ısıttı. Üşüyerek gittiğim evinden son derece ısınmış ve rahatlamış olarak biraz da hüzünle ayrıldım. Bir daha ki görüşmeyi iple çekiyorum.
Samimiyetin ve dostluğun için teşekkür ederim. Her zaman beklerim hocam evim kalbim kollarim acik her daim

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar