- 18 Kas 2020
- 50
- 116
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese merhabalar forumu bayadir takip ediyorum ama uye olmama sebeb olan kisi Top3 listemdeki ilk tercihim @Tatlı Kıvırcık oldu... o kadar memnun oldum ki gorusmek istedigim diger 2 bayana sira gelirmi bilmem sanirim mudavimi olacagim gibi. Hakkinda 2 3 kez olumsuz yorumlari okumama ragmen aldiris etmeden kalbimin sesini dinledim ve kendisiyle gecirdigim her saniyeden ayri bir keyif aldim... kendisiyle problem yasayan uyeler nasil yasamis onada anlam veremedim. Ne oldu bitti sezdim ne bi olumsuzluk nede bir saygisizlik. Hatta ilk bulusmamiza ragmen bana yasattiklari diye bir kliseye girmeyecegim , ilk buluşmaya rağmen kendi yaşadıkları diyecegim. O kadar guzel yasadiki onu kollarimda izlerken buyuledi resmen beni. Kendisi bence çok cool bir bayan ve gercekten kadinligini yasiyor sizinle uyumu yakaladiginda. Hele kedi gibi sirnasip gogusume uzanip o yemyesil gozlerle bakmasi yokmuuu
Diyecegim şu ki dostlar ceylinnn akıl alir , yeterki ufak hesaplarin pesine düşmeyin... Kendisi karşısındaki kisiyi süzgecinden gecirip okeyliyor ise zaten sizi mükafatlandiriyor... 

Uzun lafin kisasi bu hatun anlatilmaz yasanir. 

Moderatör tarafında düzenlendi: