Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Freyja'm Aynı Zamanda Bir Valkyrie imiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avitor Çevrimdışı
8 Tem 2022
133
278
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam forumdaşlar

Bugün Avrupa yakasına olan seyahatimi sizlerle paylaşacağım. Evet benim tanrıçam diye hitap ettiğim ama her görüşmede yeni bir yönünü keşfettiğim bir dünya üstü bir canlıdan, Tatlı Kıvırcık Ceylin'den bahsediyorum.

Freyja ve bir önceki referansım bir tık uzağınızda :)
Şimdi Valkür benzetmesini de ekliyorum kendisine. O nedir kardeş dersiniz diye wikipedia açıklamasını linkledim.
Güçlü, kendi ayaklarınnın üzerinde duran, savaşçı ve özgürlüğüne düşkün bir çetin ceviz olduğu için bu benzetmeyi yaptım. Evet İskandinav mitolojisine bir miktar merakım var :)

Konum ulaşım vs bu refenasımda da anlatmayacağım sayfalarca olan bir referansın içinde bulabilirsiniz. Ama yine yeniden söylüyorum uzun yolculukarı çekilebilir kılan bir düzlüğe çıkıyor seyahatiniz. Hani engebeli bir tırmanışın sonunda dağın zirvesine çıktığınızda yaşadığınız bir his gibi, kapının açılmasıyla birlikte gelen duygu patlaması. İçeri girdiğinizde başka bir dünyada olduğunuzu hissediyorsunuz. Ayrıca çok önem verdiğim şeylerden birisi önceki görüşmelerimde söylediğim şeylerin hatırlanıyor olması. Tam 1 ay önce anlattığım konuları hatırlıyor olması beni çok mutlu etti. Bu işine ve insanlara ne denli değer verdiğini gösteriyor. Bana değerli hissettirdiğin için ayrıca teşekkür ederim tanrıçam 😘😘😍🥰🥰

İkinci görüşmemiz için alışkanlık olan 2 saatlik görüşme talebinde bulunmuştum. Sonra keşke 3 saat isteseydim bol bol sohbete vakit ayırırdım diye düşünürken görüşme teyidi için mesajlaştık ve 3 saate çıkardık. İyi ki de öyle yapmışız çünkü doyum olmuyor kendisine, zamanın nasıl alkıp geçtiğini anlamıyorsunuz.

Benim için özel olan bir kadın olduğunu anlatmıştım sizlere, dolayısıyla kendisine özel ince düşünülmüş hediye araştıması yaparken keşke daha fazla tanıyabilseydim işim çok kolay olurdu dedim ancak nihayetinde seveceğini düşündüğüm ufak hediyeleri beğenmesine de çok sevindim. Özel ve üretiminin artık olmadığı bir renkte ruj. Çünkü özel olmalı, kimsede olmayan onda olmalı... Benim için Ceylin öyle bir kadın..

Konuma geldiğimde ufak bekleyişin ardından yanına ışınlandım 🤣
@kingcrimson un almış olduğu kremi kullanıp bir masaj da ben yapmış oldum, lojistik destek için teşekkür ederim kendisine :)

Özele girmeyeceğim bu sefer ama anlatmak istediğim tonlarca şey varken toparlamakta zorlanıyorum, çünkü yaklaşık 10 saat önce çıktığım evime yeni dönmüş bulunuyorum. Yorucu ama güzel bir gündü. Özele girmeyeceğim dedim ama söylemeden geçemeyeceğim bazı noktaları anlatayım yoksa çatlarım 😅 İlk seans masaj ve karşılıklı oral ile zirveye çıkmamız ile sonuçlandı. Zevkin bu halini daha önce tatmamıştım.. Orgazm oluşunu izlemek bu dünyada ilk 3 koyacağım filmlerden birisidir. Yaşayan çok şanslıdır.

Seviliyorsun iskandinav mitolojisinin mihenk taşı... Seni şimdiden özledim bile 😘
Kendine çok iyi bak :)

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,307
2,428
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sürükleyici ve güzel paylaşım için teşekkürler. Süper foto ve videolardan sonra hep olumlu referanslarını da okuyunca insan neden bu kadar zaman bekledim onunla tanışmak için diye kendini sorguluyor. Tek korkum beklentim çok yükseldi☺️☺️☺️

Hocam bir arkadaşa daha Ceylin hanım için aynısını söylemiştim : "İnsan yaptıklarından değil yapmadıklarından pişmanlık duyar."
Bunu kendi hayatımda epeydir uyguluyorum. Beklemeyin, bence riske değer :cool:

Avitor Çevrimdışı
8 Tem 2022
133
278
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sürükleyici ve güzel paylaşım için teşekkürler. Süper foto ve videolardan sonra hep olumlu referanslarını da okuyunca insan neden bu kadar zaman bekledim onunla tanışmak için diye kendini sorguluyor. Tek korkum beklentim çok yükseldi☺️☺️☺️

Öncelikle teşekkkür ederim cansilver333 🙏
Korkularının nafile olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Ben de aynı yollardan geçtim.
Tanışmak için vakit kaybetmekten korkmalısın sadece :)

Avitor Çevrimdışı
8 Tem 2022
133
278
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gülümseten referans için teşekkürler. Sevişmenize sağlık (y)
Kremle ilgili rica ederim. Önemli olan Ceylin hanımın sağlığı ve mutluluğu :love:
Bitiren arkadaş buradan yazsın yenisini tedarik edeyim 🤣

Ceylin hanımı mutlu etmekten mutlu olmak diye bir tabirin kısaltılmışı sanırım "Ceylinlenmek"
Değerli yorumun için de ben rica ederim 🙂

Lorem ipsum Çevrimdışı
12 Şub 2022
248
608
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam bir arkadaşa daha Ceylin hanım için aynısını söylemiştim : "İnsan yaptıklarından değil yapmadıklarından pişmanlık duyar."
Bunu kendi hayatımda epeydir uyguluyorum. Beklemeyin, bence riske değer :cool:
Ve ben bu cümleyi kendisiyle sohbetimde kullandım :). Benim nazarımda evliya gibi adamsın üstat. Ceylin bambaşka bir seviye, tarif edemiyorum…

Legend Çevrimdışı
30 Tem 2022
117
198
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel anılar güzel filmlere benzer. Konuyu unutsan bile başroldekileri unutamazsın.
Bu başyapıt filmin başrolleri; değerli dostum @Avitor ve ballı çöreğim @Tatlı Kıvırcık hanımfendi.
Öncelikle sizi tebrik ediyorum.
Seviliyorsunuz.
Paylaşım o kadar etkileyici ve haz verici ki, birkaç kez okudum.
Kaçırdığım bir şey olmasın diye.
Sonra içimden '' abi adam ne güzel yazmış, kadın ne yaşatmış ya '' dedim.

Öpüyorum ikinizi de güzel yüreğinizden.

Sevgiler. ♥️♥️

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
740
994
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ortam baya şenmiş, güzel paylaşım olmuş teşekkür ederiz.

Avitor Çevrimdışı
8 Tem 2022
133
278
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel anılar güzel filmlere benzer. Konuyu unutsan bile başroldekileri unutamazsın.
Bu başyapıt filmin başrolleri; değerli dostum @Avitor ve ballı çöreğim @Tatlı Kıvırcık hanımfendi.
Seviliyorsunuz.

Sevgiler. ♥️♥️

Samimiyetine güvendiğim nadir insanlardan olan değerli dostum @Legend güzel yorumun için teşekkür ederim, sen de seviliyorsun.
Ben başrolu @Tatlı Kıvırcık Ceylin'e devrediyor ve yan oyuncu olmayı kabul ediyorum. Çünkü o başka bir boyuttan 😍

Saygı ve sevgiyle 🙏

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
709
971
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili dostum @Avitor bir iskandinav mitolojisi tutturdun gidiyor sıradaki ne olacak 🤔 merak içinde değil hafiften kıskanarak bekliyorum 😁😁😁

Şaka bir yana sana bu güzel cümleleri yazdıran kadını tebrik etmek gerekir 👋👋👋

Avitor Çevrimdışı
8 Tem 2022
133
278
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili dostum @Avitor bir iskandinav mitolojisi tutturdun gidiyor sıradaki ne olacak 🤔 merak içinde değil hafiften kıskanarak bekliyorum 😁😁😁

Şaka bir yana sana bu güzel cümleleri yazdıran kadını tebrik etmek gerekir 👋👋👋

Saygıdeğer üstadım @Avtandil, sıradaki ne olacak bilmiyorum ben de gerçekten. Her yeni görüşmemde kendisi hakkında edindiğim izlenimler sonucu kendiliğinden oluşan bir durum. Senin kadar tarihe hakim olamasam da kırıntılardan bir şeyler çıkıyor bende de😁

Huzurunuzda ben de tebrik ve teşekkür edeyim o halde 😘🥰

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Selam forumdaşlar

Bugün Avrupa yakasına olan seyahatimi sizlerle paylaşacağım. Evet benim tanrıçam diye hitap ettiğim ama her görüşmede yeni bir yönünü keşfettiğim bir dünya üstü bir canlıdan, Tatlı Kıvırcık Ceylin'den bahsediyorum.

Şimdi Valkür benzetmesini de ekliyorum kendisine. O nedir kardeş dersiniz diye wikipedia açıklamasını linkledim.
Güçlü, kendi ayaklarınnın üzerinde duran, savaşçı ve özgürlüğüne düşkün bir çetin ceviz olduğu için bu benzetmeyi yaptım. Evet İskandinav mitolojisine bir miktar merakım var :)

Konum ulaşım vs bu refenasımda da anlatmayacağım sayfalarca olan bir referansın içinde bulabilirsiniz. Ama yine yeniden söylüyorum uzun yolculukarı çekilebilir kılan bir düzlüğe çıkıyor seyahatiniz. Hani engebeli bir tırmanışın sonunda dağın zirvesine çıktığınızda yaşadığınız bir his gibi, kapının açılmasıyla birlikte gelen duygu patlaması. İçeri girdiğinizde başka bir dünyada olduğunuzu hissediyorsunuz. Ayrıca çok önem verdiğim şeylerden birisi önceki görüşmelerimde söylediğim şeylerin hatırlanıyor olması. Tam 1 ay önce anlattığım konuları hatırlıyor olması beni çok mutlu etti. Bu işine ve insanlara ne denli değer verdiğini gösteriyor. Bana değerli hissettirdiğin için ayrıca teşekkür ederim tanrıçam 😘😘😍🥰🥰

İkinci görüşmemiz için alışkanlık olan 2 saatlik görüşme talebinde bulunmuştum. Sonra keşke 3 saat isteseydim bol bol sohbete vakit ayırırdım diye düşünürken görüşme teyidi için mesajlaştık ve 3 saate çıkardık. İyi ki de öyle yapmışız çünkü doyum olmuyor kendisine, zamanın nasıl alkıp geçtiğini anlamıyorsunuz.

Benim için özel olan bir kadın olduğunu anlatmıştım sizlere, dolayısıyla kendisine özel ince düşünülmüş hediye araştıması yaparken keşke daha fazla tanıyabilseydim işim çok kolay olurdu dedim ancak nihayetinde seveceğini düşündüğüm ufak hediyeleri beğenmesine de çok sevindim. Özel ve üretiminin artık olmadığı bir renkte ruj. Çünkü özel olmalı, kimsede olmayan onda olmalı... Benim için Ceylin öyle bir kadın..

@kingcrimson un almış olduğu kremi kullanıp bir masaj da ben yapmış oldum, lojistik destek için teşekkür ederim kendisine :)

Özele girmeyeceğim bu sefer ama anlatmak istediğim tonlarca şey varken toparlamakta zorlanıyorum, çünkü yaklaşık 10 saat önce çıktığım evime yeni dönmüş bulunuyorum. Yorucu ama güzel bir gündü. Özele girmeyeceğim dedim ama söylemeden geçemeyeceğim bazı noktaları anlatayım yoksa çatlarım 😅 İlk seans masaj ve karşılıklı oral ile zirveye çıkmamız ile sonuçlandı. Zevkin bu halini daha önce tatmamıştım.. Orgazm oluşunu izlemek bu dünyada ilk 3 koyacağım filmlerden birisidir. Yaşayan çok şanslıdır.

Seviliyorsun iskandinav mitolojisinin mihenk taşı... Seni şimdiden özledim bile 😘
Her görüşmemiz de biraz daha bağlanıyorum sana bitanem.🥰🥰
Her biri birbirinden güzel benzetmelerin beni onure ediyor balım.🍯🍯💋
Böyle güzel anlatımların beni benden alıyor.💕💕
Mitolojilere merakın olduğunu farketmedim desem yalan olur.😄😄
Benim için çektiğin uzun yollara değmesine çok seviniyorum bebeğim.🥰🥰
Kapıyı açar açmaz tekrardan kavuşmanın verdiği o tarif edilemez mutluluk…😍😍
Sanki yıllarca özlemini çektiğiniz birini karşınızda görmüşsünüz gibi.😌😌
Tabi ki hatırlıyorum bebeğim.
Anlattıklarını hiç sıkılmadam büyük bir zevkle dinliyorum çünkü.🤩🤩🤩
Her biri aklımın bir köşesinde.☺️☺️
Ben teşekkür ederim balım.🍯🍯
Sende bana kendimi çok değerli ve eşsiz hissettiriyorsun.💗🤩🍯😍

Yine 2 saat için konuşmuşken sanki beklediğim teklif gelmiş gibi 3 yapalım demen ve benim bunu hemen kabul etmem…🥰🥰🥰
Böyle bir fırsatı kaçıramazdım.☺️
Seninle daha çok vakit geçirmeyi kim istemez ki?😙😙
Bende sana bir türlü doyamıyorum bebeğim. Zaman su misali akıp gidiyor yanındayken.💘💖💞

Çok ince düşünülmüş ve beni fazlasıyla etkileyen güzel hediyen için çok teşekkür ederim bitanem.💓💓💝
Çok mutlu oldum.🥰💓💓
Bir daha ki görüşmemizde keyifle süreceğim senin için.😚😚💋💋💄

Güzel bir masaj…🫦🫦
Ellerine sağlık bebeğim.💋💋

Benim için tadına doyulmaz bir gün oldu sayende bitanem.😋😋
Keşke diyorum zaman bu kadar hızlı geçmeseydi.🥹🥹
Ama olsun biz yine görüşeceğiz balımla.🍯🍯💝💝
Ben özele girmeyeceğim çünkü herşey fazlasıyla mükemmel ve aramızda.🤭🤭🫦🫦
Tekrar tekrar yaşamak istediğim harikulade anlardı bebeğim.💋💋☺️😙

Seni bende şimdiden çok özledim canımın içi.😍😍😍
O en kısa zamanı sabırsızlıkla bekliyorum balım.🍯🍯😙
Seviliyorsun bebeğim.❤️‍🔥❤️‍🔥❤️

İyi ki tanımışım dediğim beyefendiler arasındasın bitanem.💕💕💗
Gerçekten tanışmasaydık çok şey kaçırırmışım bunu bir kez daha farketmiş oldum.😘😘
Şimdiden o heyecan verici günü iple çekiyorum.😀❤️💘💘
Sana uzun yollar tekrardan gözüktü bence balım.😄😄
Çok bekletme beni olur mu?
Öpüyorum Seviliyorsun 🤗 😘 😘 😘 💋💋👄🫦🫦😍🥰😘🥰😍😚😙😗😗💖💞💄💄💓💓🤭🤭🤭🤩🤩🍯🍯🍯🍯❤️❤️❤️‍🔥💗💗💕🫦🫦💓💗💗💖💘💝💞💕❤️‍🩹❤️‍🔥💜❤️❤️🧡🧡💛🤍💚💚💚💛🤍❤️‍🩹💓💟💟💓

Avitor Çevrimdışı
8 Tem 2022
133
278
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her görüşmemiz de biraz daha bağlanıyorum sana bitanem.🥰🥰
Her biri birbirinden güzel benzetmelerin beni onure ediyor balım.🍯🍯💋
Böyle güzel anlatımların beni benden alıyor.💕💕
Mitolojilere merakın olduğunu farketmedim desem yalan olur.😄😄
Benim için çektiğin uzun yollara değmesine çok seviniyorum bebeğim.🥰🥰
Kapıyı açar açmaz tekrardan kavuşmanın verdiği o tarif edilemez mutluluk…😍😍
Sanki yıllarca özlemini çektiğiniz birini karşınızda görmüşsünüz gibi.😌😌
Tabi ki hatırlıyorum bebeğim.
Anlattıklarını hiç sıkılmadam büyük bir zevkle dinliyorum çünkü.🤩🤩🤩
Her biri aklımın bir köşesinde.☺️☺️
Ben teşekkür ederim balım.🍯🍯
Sende bana kendimi çok değerli ve eşsiz hissettiriyorsun.💗🤩🍯😍

Yine 2 saat için konuşmuşken sanki beklediğim teklif gelmiş gibi 3 yapalım demen ve benim bunu hemen kabul etmem…🥰🥰🥰
Böyle bir fırsatı kaçıramazdım.☺️
Seninle daha çok vakit geçirmeyi kim istemez ki?😙😙
Bende sana bir türlü doyamıyorum bebeğim. Zaman su misali akıp gidiyor yanındayken.💘💖💞

Çok ince düşünülmüş ve beni fazlasıyla etkileyen güzel hediyen için çok teşekkür ederim bitanem.💓💓💝
Çok mutlu oldum.🥰💓💓
Bir daha ki görüşmemizde keyifle süreceğim senin için.😚😚💋💋💄

Güzel bir masaj…🫦🫦
Ellerine sağlık bebeğim.💋💋

Benim için tadına doyulmaz bir gün oldu sayende bitanem.😋😋
Keşke diyorum zaman bu kadar hızlı geçmeseydi.🥹🥹
Ama olsun biz yine görüşeceğiz balımla.🍯🍯💝💝
Ben özele girmeyeceğim çünkü herşey fazlasıyla mükemmel ve aramızda.🤭🤭🫦🫦
Tekrar tekrar yaşamak istediğim harikulade anlardı bebeğim.💋💋☺️😙

Seni bende şimdiden çok özledim canımın içi.😍😍😍
O en kısa zamanı sabırsızlıkla bekliyorum balım.🍯🍯😙
Seviliyorsun bebeğim.❤️‍🔥❤️‍🔥❤️

İyi ki tanımışım dediğim beyefendiler arasındasın bitanem.💕💕💗
Gerçekten tanışmasaydık çok şey kaçırırmışım bunu bir kez daha farketmiş oldum.😘😘
Şimdiden o heyecan verici günü iple çekiyorum.😀❤️💘💘
Sana uzun yollar tekrardan gözüktü bence balım.😄😄
Çok bekletme beni olur mu?
Öpüyorum Seviliyorsun 🤗 😘 😘 😘 💋💋👄🫦🫦😍🥰😘🥰😍😚😙😗😗💖💞💄💄💓💓🤭🤭🤭🤩🤩🍯🍯🍯🍯❤️❤️❤️‍🔥💗💗💕🫦🫦💓💗💗💖💘💝💞💕❤️‍🩹❤️‍🔥💜❤️❤️🧡🧡💛🤍💚💚💚💛🤍❤️‍🩹💓💟💟💓

Senin için beklemek bile ayrı bir haz iken sana kavuşmak tarif edilemez. Elbette ki o yolları tekrar tekrar arşınlayacağım 😍😍
Benim hakkımdaki düşüncelerini okumak ziyadesiyle mutlu etti beni 😘😘🥰

Güzel ve bir o kadar özel kadın iyi ki varsın 😘💞💞🖤🤍🖤🤍

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,604
2,491
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam forumdaşlar

Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Seviliyorsunuz.

Sevgiler. ♥️♥️
Çok teşekkür ederim balım.🤗😄
Örneklendirmeye bayıldım doğrusu çok mantıklı gerçekten.😛😛
Senin yerin çok ayrı bende bebeğim.😍😍💋
Seviliyorsun balım.🍯🍯💓💓💓
Bende öpüyorum seni kocamannn.
😘😘❤️❤️😍😍💋🍯🍯💓💓🍯💋😋😋😋♥️♥️♥️💕💕💙💙💙

17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Samimiyetine güvendiğim nadir insanlardan olan değerli dostum @Legend güzel yorumun için teşekkür ederim, sen de seviliyorsun.
Ben başrolu @Tatlı Kıvırcık Ceylin'e devrediyor ve yan oyuncu olmayı kabul ediyorum. Çünkü o başka bir boyuttan 😍

Saygı ve sevgiyle 🙏
Estağfurullah Bitanem 😍😍😍😍.İyiki tanıdım seni 💋💋❤️. Böyle güzel insanların var olduğunu bilmek ayrı bir mutluluk çok teşekkür ederim 😘🤗❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Saygıdeğer üstadım @Avtandil, sıradaki ne olacak bilmiyorum ben de gerçekten. Her yeni görüşmemde kendisi hakkında edindiğim izlenimler sonucu kendiliğinden oluşan bir durum. Senin kadar tarihe hakim olamasam da kırıntılardan bir şeyler çıkıyor bende de😁

Huzurunuzda ben de tebrik ve teşekkür edeyim o halde 😘🥰
Sürprizlerle dolu bir görüşme daha seni bekliyor o halde bebeğim 💋😍💋🙈🙈

17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Senin için beklemek bile ayrı bir haz iken sana kavuşmak tarif edilemez. Elbette ki o yolları tekrar tekrar arşınlayacağım 😍😍
Benim hakkımdaki düşüncelerini okumak ziyadesiyle mutlu etti beni 😘😘🥰

Güzel ve bir o kadar özel kadın iyi ki varsın 😘💞💞🖤🤍🖤🤍
Benim hakkımda ki düşüncelerin de beni çok mutlu etti bebegimm tekrar tekrar bekliyorum balım😝💋💋💓💓

Avitor Çevrimdışı
8 Tem 2022
133
278
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Estağfurullah Bitanem 😍😍😍😍.İyiki tanıdım seni 💋💋❤️. Böyle güzel insanların var olduğunu bilmek ayrı bir mutluluk çok teşekkür ederim 😘🤗❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Güzel insanlar nihayetinde bir gün güzel insanlarla karşılaşır, seninle karşılaştığım gün anlamıştım çünkü sana yaklaştıkça ısınıyordu ortam. Sanki sana gelirken güneşin merkezine yolculuk ediyor gibiydim.
Senin de beni tanımaktan mutlu olduğunu bilmek, hislerin karşılıklı olması beni çok mutlu ediyor güzel kadın 🥰🥰😘😘💞💞💞❤️‍🔥

Legend Çevrimdışı
30 Tem 2022
117
198
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok teşekkür ederim balım.🤗😄
Örneklendirmeye bayıldım doğrusu çok mantıklı gerçekten.😛😛
Senin yerin çok ayrı bende bebeğim.😍😍💋
Seviliyorsun balım.🍯🍯💓💓💓
Bende öpüyorum seni kocamannn.
😘😘❤️❤️😍😍💋🍯🍯💓💓🍯💋😋😋😋♥️♥️♥️💕💕💙💙💙
Ballı çöreğim, rica ederim ne demek.
Senin yerin de bende çok özel ve güzel.
Sevgilerimle. 🥰

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,226
5,850
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam forumdaşlar

paylaşim için teşekkürler

1 Ocak 2017
75
100
Cinsiyetiniz nedir?
Sitenin adını değiştirmek lazım sanırım, Tatlı Kıvırcık sayesinde edebiyat, tarih, felsefe, şair olanların sitesi. Bu kadar güzel bir yazı, muhteşem bir cevap ve geniş bir katılım. Ne yapsak, acaba Ceylinfan klüp mü kursak?

Avitor Çevrimdışı
8 Tem 2022
133
278
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sitenin adını değiştirmek lazım sanırım, Tatlı Kıvırcık sayesinde edebiyat, tarih, felsefe, şair olanların sitesi. Bu kadar güzel bir yazı, muhteşem bir cevap ve geniş bir katılım. Ne yapsak, acaba Ceylinfan klüp mü kursak?

Ceylin Fan Klübü var halihazırda, hiç bir yerde yazılı olmayan, herhangi bir kaydı olmayan ama varlığı bilinen gizli bir klüp 😅
Teşekkür ederim bu arada 🙏

17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Güzel insanlar nihayetinde bir gün güzel insanlarla karşılaşır, seninle karşılaştığım gün anlamıştım çünkü sana yaklaştıkça ısınıyordu ortam. Sanki sana gelirken güneşin merkezine yolculuk ediyor gibiydim.
Senin de beni tanımaktan mutlu olduğunu bilmek, hislerin karşılıklı olması beni çok mutlu ediyor güzel kadın 🥰🥰😘😘💞💞💞❤️‍🔥
Bende anlamıştım seninle tanıştığım gün.💕💕
Kalbinde ruhunun da ne kadar güzel olduğunu.😘😘😘
Heyecandan kalbim ağzımda beklemiştim seni.🙈🙈💓💓
Hislerimiz karşılıklı tabi ki güzel adam .😘😘💕💕❤️🤗🤗🤗🤗🤗

17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
😄😄 Okuduğum en tatlı yorumlardan birtanesi gerçekten çok teşekkür ederim bitanem.😍😍😍❤️💋💋
Herşey sizin sayenizde balım.♥️♥️
Siz olmazsanız bende olmam.✨✨

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar