Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gecikmiş ama mükemmel referans

tatlikacik Çevrimiçi
6 Ara 2020
184
359
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Toprakcım harikasın. Misafirperverliğinle, kadınlığınla, hoşsohbetinle sana doyum olmuyor...
Sıcak bir İstanbul günü ziyaret ettim. Halkalı gibi uzak bir lokasyona Toprak için gittim ve iyiki gitmişim. Sıkı diri kalçalı, göğüsleri de öyle. Duş-önsevişme-sevişmenin ardından gelen mutluluk tarif edilemez, yaşamanız lazım.
Herşey için sana çok teşekkür ediyorum Toprakcım. Referansın gecikmesi için affına sığınıyorum. Umarım tekrarını yaşarız.

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
1,323
1,007
Cinsiyetiniz nedir?
Toprakcım harikasın. Misafirperverliğinle, kadınlığınla, hoşsohbetinle sana doyum olmuyor...
Sıcak bir İstanbul günü ziyaret ettim. Halkalı gibi uzak bir lokasyona Toprak için gittim ve iyiki gitmişim. Sıkı diri kalçalı, göğüsleri de öyle. Duş-önsevişme-sevişmenin ardından gelen mutluluk tarif edilemez, yaşamanız lazım.
Herşey için sana çok teşekkür ediyorum Toprakcım. Referansın gecikmesi için affına sığınıyorum. Umarım tekrarını yaşarız.
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

TOPRAK Çevrimdışı
10 Ocak 2025
314
1,099
Estagfurullah canım zahmet edip referans yazmışsın ben teşekkür ederim aslında uzak yollardan gelip misafirim olduğun için

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar