- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Olur bebeğimMasmavi derinliklere dalalım güzelliğinle![]()
Gökyüzü gibi mavi olanda bir harikaymış fıstığım offf offff içimde deli düşünceler belirdi birden nedense
İşte oyüzden dedim ya gökyüzü gibi diyeGökyüzü gibi mavi olanda bir harikaymış fıstığım offf offff içimde deli düşünceler belirdi birden nedense![]()
Canım benim çok teşekkür ederimyine bir cansel ulusoy büyüleyici anı
Doogy dediğini duyar gibiyim hemen hemen
Yok canım öyle mi diyormuşum...Doogy dediğini duyar gibiyim hemen hemen![]()
Cansel hanım beni çıldırtmaya yemin etmiş gibisiniz
Evet sanırım etmişimCansel hanım beni çıldırtmaya yemin etmiş gibisinizçok güzel bi foto olmuş tabi siz olunca fotoda dayanılmaz oluyor
Yok yok öyle diyorsun aynen hazır demişkende neden duruyor demem lazım benimYok canım öyle mi diyormuşum...bence siz yanlış anlamışsınızdır
![]()
Gelsin bebekkk, harikasin herzaman olduğu gibi.
Siz güzel güzel bakın diyeYok yok öyle diyorsun aynen hazır demişkende neden duruyor demem lazım benim![]()
İyi şeyler yapıyorum siz mutlu olun diyewawwwwwww neler yapiyorsunuz cansel hanim![]()
Çok teşekkür ederim bebekkkkGelsin bebekkk, harikasin herzaman olduğu gibi.
Senden gelecekse gönder gelsin @Cansel Ulusoy bu sefer aksesuarlar yok ama o gamzeler gamzeler nedir ya
Hadi gelsin bakalımSenden gelecekse gönder gelsin @Cansel Ulusoy bu sefer aksesuarlar yok ama o gamzeler gamzeler nedir yabeni benden aldı
Teşekkür ederimHarika bir fotograf. Daha cogunu bekliyoruz![]()
Teşekkürler bebeğimçok fena poz olmuş, mükemmelsin prenses![]()
Tamam... boşverdimmavi beyazı boşver. bu poz ne böyle?????
Ben belindeki gamzelerden bahsetmek istemiştim @Cansel Ulusoy yanlış anlaşılmak istememHadi gelsin bakalımama iyi şeyler gelsin
gamzeli yanak
Aksesuar yerine gamzeler yer alıyor![]()
Wuuuuuu...neler yapiyorsunuz Cansel
Ben belindeki gamzelerden bahsetmek istemiştim @Cansel Ulusoy yanlış anlaşılmak istemem
Wuuuuuu...neler yapiyorsunuz Cansel![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!