- 4 Tem 2022
- 122
- 201
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar herkese..Sevgili @Yasmin ile geçtiğimiz cumartesi günü 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik..Mesajlara çabuk dönüş yaptı ve aslında samimiyetini burdanda anlayabiliyorsunuz..Ev kolay bulunabilir bir yerde ben toplu taşıma kullandım otobüs durağına yakın..Kendisini ilk görünce fotoğraflarından daha alımlı ve seksi bir kadınla karşılaştım..Gerçekten insanı büyülüyor muhabbeti sohbeti doyum olmadı bir türlü ona..Duş faslı bittiğinde birden ayna karşısında dans ederken gördüm kendisini ve orda film koptu zaten, ayakta yatakta bol sevişmeli bol pozisyonlu bir beraberlik yaşadık, beni mest etti ayrıca kendisininde gayet zevk alması beraberliğin haz duygusunu dahada arttırdı..Özetle armin hem çok tatlı hem çok seksi hemde çok canayakın, uzun süre aklımda kalıcak bir görüşme oldu benim için mutlaka tanımanızı tavsiye ederim ama 2 aylığına burda olmayacakmış memlekete gidiyormuş artık döndüğü zaman kaçırmayın dedim
prenses @Yasmin bana yaşattığın bu güzel anlar için sana çok teşekkür ederim senin gibi tatlı bir insanı tanıdığım için çok şanslıyım tekrar görüşmek dileğiyle