- 17 Tem 2020
- 6,855
- 6,983
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim yavruİşte devamıda gelmiş yine harikasın yavru![]()
Teşekkür ederim kuzumyine tatlı kıvırcık yine özgün ve harika bir paylaşım. muhteşem bir güzelliğiniz var![]()
![]()
![]()
Sizde çok hoş ve tatlısınızHer paylaşımınız ayrı güzel , çok güzel ve seksisin aynı zamanda büyüleyici![]()
Ben Çok teşekkür ederim canım tatlım benimYine her zamanki gibi yaratıcı ve nefes kesici...Size hayran olmamak mümkün değil..Çok teşekkürler
![]()
![]()
Bir gün bu sözleri canlı canlı duymak en büyük hayalimBen Çok teşekkür ederim canım tatlım benim![]()
Ya asıl siz iyiki varsınız çok teşekkür ederimSeyretmeye doyulamayan dünyalar güzeli peri iyi ki varsın![]()
Sen Gülden de ötesin ki güller senin yanında anlam kazanıyor bütünlük buluyor
Teşekkür ederim kuzumYok böyle bir sexilik . Harikasınnnnnn
Çok teşekkür ederimBu gül olayı kimin fikriydi , çok hoş olmuş gerçekten video. Mükemmelsiniz![]()
Bir an ordayım zannettim, gül kokusunu duydum resmen
Senin yanına tabikide diğeri lafın gelişiBen ben benim yanıma![]()
Çok teşekkür ederim kuzumGüller seni gördükleri zaman güzelliğini kıskanmıştır.
Çok Teşekkür ederimYaratıcılık kalite güzellik fizik ne ararsan var![]()
Bende çok isterimmBir gün bu sözleri canlı canlı duymak en büyük hayalim![]()
Teşekkür ederim kuzum benimSen Gülden de ötesin ki güller senin yanında anlam kazanıyor bütünlük buluyor![]()
kıvırcığım sayende alev aldım yine
Çok teşekkür ederim kuzumBenim narin çiçeğim çok güzelsin seni çok seviyorumözledim seni
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!