- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hep senin yüzündenÇorabım elimde kaldı giysem mi giymesem mi?
çok sıcak
![]()
Yangının sebebi sensin sanırım prensesÇorabım elimde kaldı giysem mi giymesem mi?
çok sıcak
![]()
Günaydın buralarda yanıyor giyme hava sıcak zaten Cansel hanımÇorabım elimde kaldı giysem mi giymesem mi?
çok sıcak
![]()
Bence hiç farketmez, yakıcısın, yanıcı burada, oksijende sensin ... Eyvahhh...Çorabım elimde kaldı giysem mi giymesem mi?
çok sıcak
![]()
Sen yaktın İzmiri senÇorabım elimde kaldı giysem mi giymesem mi?
çok sıcak
![]()
Sanırım haklısın canımYangının sebebi sensin sanırım prenses![]()
Giymezsem daha sicak olmaz mıGünaydın buralarda yanıyor giyme hava sıcak zaten Cansel hanım![]()
HahaaaBence hiç farketmez, yakıcısın, yanıcı burada, oksijende sensin ... Eyvahhh...![]()
Nasıl yaktıysak öylede söndürürüz bebekkSen yaktın İzmiri sen
Ozaman ben çıplak durmayım beni çok yiyorlarSivrisinek bu sene çok dikkat et beybi
Tamam öyle yapayımHer ikisininde paylaşım yapabilirsin
Sen bulursun bi yolunuGiymezsem daha sicak olmaz mı![]()
Neyse ben giyim de çok sıcak olursa havuza gireriz olmazsa jakuziye girerizSen bulursun bi yolunu![]()
İyi fikir ah ah bu sıcak havada havuz veya jakuzi İyi gider.Neyse ben giyim de çok sıcak olursa havuza gireriz olmazsa jakuziye gireriz![]()
Söndür o halde beniNasıl yaktıysak öylede söndürürüz bebekk![]()
Evet bencede iyi gider diİyi fikir ah ah bu sıcak havada havuz veya jakuzi İyi gider.![]()
Benim oraya gelmem uzun sürer itfaiye yollayım şimdilik ben gelene kadarSöndür o halde beni
Aynen denemekte fayda var, zarar gelmezEvet bencede iyi gider di![]()
Olmaz sen lazımsın banaBenim oraya gelmem uzun sürer itfaiye yollayım şimdilik ben gelene kadar![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!