Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzel 1 öğleden sonrası :)

7 Eki 2020
76
226
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelik ile geç yazılan bu yazı için kendisinden özür dilerim. Geçen ay Kıvırcık Hanım ile güzel bir öğleden sonra kaçamağı yapmıştık. Kendisi gerçekten çok güzel bir kadın. detayları ben de kalsın :) ama çok ilgili . Elleri ile besledi desem yalan olmaz . Güle ,sevişe geçirdiğimiz saatler için kendisine teşekkür ederim. En kısa zamanda yeni evinde görüşmek dileği ile....

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Öncelik ile geç yazılan bu yazı için kendisinden özür dilerim. Geçen ay Kıvırcık Hanım ile güzel bir öğleden sonra kaçamağı yapmıştık. Kendisi gerçekten çok güzel bir kadın. detayları ben de kalsın :) ama çok ilgili . Elleri ile besledi desem yalan olmaz . Güle ,sevişe geçirdiğimiz saatler için kendisine teşekkür ederim. En kısa zamanda yeni evinde görüşmek dileği ile....
Canım çok teşekkür ederim hiç önemli değil canım geç yazmış olman düşünüp yazdığın için teşekkür ederim her zaman beklerim ne demek bide tabi ellerimle beslemeye Bekliyorum 😎😘😘😘❤️

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
394
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Bu güzel paylaşımları okudukça zaten listemin başında olan @Tatlı Kıvırcık 'ı daha listemin neresine çıkartacağımı şaşırıyorum. Bende böyle güzel yorum yazmak için can atıyorum. Az kaldı az...

Ugerd Çevrimdışı
1 Kas 2020
116
111
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canım çok teşekkür ederim hiç önemli değil canım geç yazmış olman düşünüp yazdığın için teşekkür ederim her zaman beklerim ne demek bide tabi ellerimle beslemeye Bekliyorum 😎😘😘😘
Yok yaaa.. valla yok bu kadin Beni oldurecek 😜😜 elleriyle besledi ne yaw... Boyle agirlama mi olur ... Seviyeyi oyle bi yere cikartirim ki gel de gitme 😘😘 Kendileri de bilirler ki su forum da en merak ettigim pembistir kendisi ve bu isi birgun noktalayacagim artik ... Yeter 😎😎

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yok yaaa.. valla yok bu kadin Beni oldurecek 😜😜 elleriyle besledi ne yaw... Boyle agirlama mi olur ... Seviyeyi oyle bi yere cikartirim ki gel de gitme 😘😘 Kendileri de bilirler ki su forum da en merak ettigim pembistir kendisi ve bu isi birgun noktalayacagim artik ... Yeter 😎😎
Bencede noktalayalim bu işi 😐😐🤣😛

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar