Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzel bir akşam üstü buluşması

Amstrdammuftusu Çevrimdışı
24 Mar 2018
238
442
46
Bu sitede ki ilk buluşmami komşum Eda ile yapmayı uygun buldum. Normalde bir gün sonrasi icin randevumuz vardı ama iptal etmek zorunda kalabilirdim ki hiç sevmem sözümü yemeyi. Bu nedenle biraz çekinerek erkene alalım dedim. Saolsun kabul etti.

Evin konumu harika
Otopark sorunu yok
Giriş çıkış sıkıntısız

Gerçi bu hatunla seviştikten sonra çıkış zor oluyor. İnsanin gidesi gelmiyor.
Bilemedik tabii gittik aman dedik ne olcak ilk defa mi penbise gidiyorsun. Kapıya vardim, kapıyı bir güzel hatun açtı içeri buyur etti. İnanın senelerdir bu işlerin içindeyim heyecanlandim. Neyse ufak bir şaşkınlıktan sonra sohbete başladık. 40 yıldır taniyormuscasina kendimizden ve hayatımızdan konuştuk. Sohbeti çok keyifli kendisi çok güzel bir kadın.

ozel kısımlara gelirsek, fuck buddym olsa aha bu kadın gibi olsun derim. Öyle tutkulu öyle arzulu bir kadın az bulunur. Berabere biten mactan sonra sanki evli çift gibi muhabbet ettik. Günah dolu yatagimizi salona taşıyıp günaha gıybet ile devam ettik.
kendisine herşey için defalarca teşekkür ederim. Doblolu enişte gömleğim ve ben tekrar geleceğiz ;)

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,147
2,028
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bu sitede ki ilk buluşmami komşum Eda ile yapmayı uygun buldum. Normalde bir gün sonrasi icin randevumuz vardı ama iptal etmek zorunda kalabilirdim ki hiç sevmem sözümü yemeyi. Bu nedenle biraz çekinerek erkene alalım dedim. Saolsun kabul etti.

Evin konumu harika
Otopark sorunu yok
Giriş çıkış sıkıntısız

Bilemedik tabii gittik aman dedik ne olcak ilk defa mi penbise gidiyorsun. Kapıya vardim, kapıyı bir güzel hatun açtı içeri buyur etti. İnanın senelerdir bu işlerin içindeyim heyecanlandim. Neyse ufak bir şaşkınlıktan sonra sohbete başladık. 40 yıldır taniyormuscasina kendimizden ve hayatımızdan konuştuk. Sohbeti çok keyifli kendisi çok güzel bir kadın.

ozel kısımlara gelirsek, fuck buddym olsa aha bu kadın gibi olsun derim. Öyle tutkulu öyle arzulu bir kadın az bulunur. Berabere biten mactan sonra sanki evli çift gibi muhabbet ettik. Günah dolu yatagimizi salona taşıyıp günaha gıybet ile devam ettik.
kendisine herşey için defalarca teşekkür ederim. Doblolu enişte gömleğim ve ben tekrar geleceğiz ;)
Gömleğe hasta oldum 🤣 Hele sohbette anlattiklarin hayatta aklımdan gitmez😏 Çok güldüm ya mükemmel bir sohbet muhabbetti :) yatak kısmına çok girmek istemiyorum, orasi bende kalsın 🤣🤣
Şaka bir yana komşucuğum, seni tanıdığıma çok memnun oldum. Arada kahveye gel 😄

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,680
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ev alma komşu al tadında bir paylaşım olmuş ;) Komşuda pişer bize de düşer elbet bir gün diyelim :devilish: Esprili paylaşım için teşekkürler...

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,052
1,137
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tabrikler komşu komşunun külüne muhtaçtır

EBRUSCRT Çevrimdışı

EBRUSCRT

Normal Üye
29 Haz 2017
3,686
8,879
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan

Evin konumu harika
Otopark sorunu yok
Giriş çıkış sıkıntısız

keyfiniz daim olsun 👍😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar