Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzel bir akşamüstü - Cansel Ulusoy

Simasec

Normal Üye
1 Haz 2021
3
10
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun zamandır forumda adına sıkça ratladığım Cansel ile günübirlik bir İzmir seyahati. İçin İzmir'e gelmeden birkaç gün önce programımızı netleştirdik. (Sağolsun o konuda çok yardımcı oldu) İzmir'deki işlerimi biraz da erken bitirdikten sonra günün en güzel kısmı olan Cansel'e doğru yola çıktım. Konumu benim gibi şehre yabancı biri için bile oldukça rahat bulunabilen bir yerde. Hoş bir giyimle güzel bir karşılama ve sonrasında günün en güzel 2 saati.....
Bir sonraki İzmir seyahatini dört gözle bekliyorum güzel kadın...

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,604
2,491
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun zamandır forumda adına sıkça ratladığım Cansel ile günübirlik bir İzmir seyahati. İçin İzmir'e gelmeden birkaç gün önce programımızı netleştirdik. (Sağolsun o konuda çok yardımcı oldu) İzmir'deki işlerimi biraz da erken bitirdikten sonra günün en güzel kısmı olan Cansel'e doğru yola çıktım. Konumu benim gibi şehre yabancı biri için bile oldukça rahat bulunabilen bir yerde. Hoş bir giyimle güzel bir karşılama ve sonrasında günün en güzel 2 saati.....
Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Canım benim çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için çok mutlu oldum seni tanıdığıma çok sevindim benim için de çok güzel bir görüşme oldu 🥰🥰 umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz 🥰🥰 bende seni misafir etmek için sabırsızlanıyorum daha güzel görüşmelerimize kocaman öpüyorum seni herşey için teşekkürler 🥰🥰🥰 bende seni bekliyorum...❤️❤️❤️❤️❤️

Akşamcı

Normal Üye
3 Eyl 2021
33
64
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
adı üstünde cansel candır :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar