Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzel ve Tatlı Melek

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
758
584
Kendisi ile tanışmış olmak benim için çok özel bir an ve unutulmaz bir zaman oldu yazılan her kelime seni anlatmaya yetmez biliyorum çünkü bunu ancak seni tanıyan bilir. Bende seni tanımanın vermiş olduğu mutluluğu yaşayan biri olarak kendimi çok şanslı hissediyorum.

Konuştuğu her kelimede ve cümlede sizi özel hissettiren ve mutlu eden bir yanı buluyorsunuz . Özel anları hiç bir zaman paylaşmadım çok uygunda bulmuyorum ama yanında olduğum her dakika ve saniye çok ama çok değerli, özel ve unutulmazdı.

Hele o gözleri yokmu içten ve sımsıcak bakan gözleri sizi alıp harikalar diyarında hiç bitmeyecek bir yolculuğa ve mutluluğa sürüklüyor.

Sevgili @Begum bana yaşattığın her dakika ve saniye için çok teşekkür ederim. Bana kendimi huzurlu hissettirdiğin ve özel anlar yaşattığın için daha çok güzel zamanlar geçirmek dileğiyle güzel yüzlü melek her zaman benim için çok özlesin...

İyi ki varsı 🤗

BEGÜM Çevrimdışı
21 Eyl 2024
917
3,185
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kendisi ile tanışmış olmak benim için çok özel bir an ve unutulmaz bir zaman oldu yazılan her kelime seni anlatmaya yetmez biliyorum çünkü bunu ancak seni tanıyan bilir. Bende seni tanımanın vermiş olduğu mutluluğu yaşayan biri olarak kendimi çok şanslı hissediyorum.

Konuştuğu her kelimede ve cümlede sizi özel hissettiren ve mutlu eden bir yanı buluyorsunuz . Özel anları hiç bir zaman paylaşmadım çok uygunda bulmuyorum ama yanında olduğum her dakika ve saniye çok ama çok değerli, özel ve unutulmazdı.

Hele o gözleri yokmu içten ve sımsıcak bakan gözleri sizi alıp harikalar diyarında hiç bitmeyecek bir yolculuğa ve mutluluğa sürüklüyor.

Sevgili @Begum bana yaşattığın her dakika ve saniye için çok teşekkür ederim. Bana kendimi huzurlu hissettirdiğin ve özel anlar yaşattığın için daha çok güzel zamanlar geçirmek dileğiyle güzel yüzlü melek her zaman benim için çok özlesin...

İyi ki varsı 🤗
Teşekkürler hayatım çok hoş bir referans olmuş benim için ruhum okşandı resmen söyleyecek bir söz bulamıyorum senin sözün üstüne benim için de öyleydi çok güzel bir programda umarım en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle seninle her şey güzeldi ❤️❤️💋

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
1,313
993
Cinsiyetiniz nedir?

İyi ki varsı 🤗
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,100
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar