Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Güzellik

20 Kas 2013
55
209
Cinsiyetiniz nedir?
Asya hanımla o Ataşehir'de otururken görüşmüştük 2 defa. Görüşmenin güncel olmadığını belirtmiş olayım yani. Adresi değiştiği için konum-ulaşım-otopark vs bahsetmiyorum. Öncelikle dışarıda görseniz kafamı çevirip bakacağım bir güzellik ve fiziği var. Bu manada çekici olduğunu söylemek gerek. Fotoğraflarında düzeltmeler var ama normalde de fiziği güzel, daha az rötuşlu foto olsa daha güzel bence. Salonda otururken ve muhabbet ederken pek elleşmeye oynaşmaya izin vermemişti, dışarıdan görülür demişti. İlişki sırasında odanın çok aydınlık olmasını istememişti, hatta 2. görüşmemizde özellikle rica etmeme rağmen yeterli olduğunu söylemişti gece lambasının. Bunlar dışında gayet güzel ve verimli iki görüşme olmuştu benim için. İlişki kısmında ise güzelliğine göre iyi performans aldığımı düşünmüştüm. Güzel kızlarda bir ego olabiliyor ama fiziki temas başladıktan sonra uyumu yakalıyorum genelde :) Oral kısmı başarılıydı, ışığın daha fazla olup daha net görmeyi tercih ederdim tabi sadece :) Böyle bir güzelliğin yaptığı oralı izlemek keyifliydi. Pozisyon olarak da birkaç pozisyon denemiştik, pozisyon konusunda sıkıntısı yok ama biraz uzamaya başlayınca hafif bi gerginlik sezmiştim :) Nihayetinde güzel 2 görüşme geçirmiştik bu güzel kadınla. Teşekkür ederim.

ASYA Çevrimdışı
3 Tem 2025
86
289
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ma
Asya hanımla o Ataşehir'de otururken görüşmüştük 2 defa. Görüşmenin güncel olmadığını belirtmiş olayım yani. Adresi değiştiği için konum-ulaşım-otopark vs bahsetmiyorum. Öncelikle dışarıda görseniz kafamı çevirip bakacağım bir güzellik ve fiziği var. Bu manada çekici olduğunu söylemek gerek. Fotoğraflarında düzeltmeler var ama normalde de fiziği güzel, daha az rötuşlu foto olsa daha güzel bence. Salonda otururken ve muhabbet ederken pek elleşmeye oynaşmaya izin vermemişti, dışarıdan görülür demişti. İlişki sırasında odanın çok aydınlık olmasını istememişti, hatta 2. görüşmemizde özellikle rica etmeme rağmen yeterli olduğunu söylemişti gece lambasının. Bunlar dışında gayet güzel ve verimli iki görüşme olmuştu benim için. İlişki kısmında ise güzelliğine göre iyi performans aldığımı düşünmüştüm. Güzel kızlarda bir ego olabiliyor ama fiziki temas başladıktan sonra uyumu yakalıyorum genelde :) Oral kısmı başarılıydı, ışığın daha fazla olup daha net görmeyi tercih ederdim tabi sadece :) Böyle bir güzelliğin yaptığı oralı izlemek keyifliydi. Pozisyon olarak da birkaç pozisyon denemiştik, pozisyon konusunda sıkıntısı yok ama biraz uzamaya başlayınca hafif bi gerginlik sezmiştim :) Nihayetinde güzel 2 görüşme geçirmiştik bu güzel kadınla. Teşekkür ederim.
Fotolarla oynamak mı :))) Gerçekten böyle böyle olsa 2.ye gelmezdiniz herhalde .. :)
Ben sizi hiç ama hiç hatırlayamadım dilerseniz bi mesaj atın ..
iyi günler

Dijvar Çevrimdışı
11 Tem 2025
121
84
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler

20 Kas 2013
55
209
Cinsiyetiniz nedir?
Ma

Fotolarla oynamak mı :))) Gerçekten böyle böyle olsa 2.ye gelmezdiniz herhalde .. :)
Ben sizi hiç ama hiç hatırlayamadım dilerseniz bi mesaj atın ..
iyi günler
olumsuz bir şey söylemiyorum ki

"daha az rötuşlu foto olsa daha güzel bence" diyorum. normalde insanlar böyle güzel kusursuz fotoları görünce çok oynama var diye düşünüyor, düşünür ama bu oynamanın ne kadar olduğunu kestiremeyiz, kestirmeye çalışırız. olumlu bir şey söylüyorum yani aslında.

3.yü de görüşebilirdik, fotoğraf-güzellik kaynaklı olumsuz bir durumdan bahsetmedim zaten. sizin gibi güzel bir kadınla 2 defa birlikte olmak benim için güzeldi, teşekkürler.

gamsız güneş Çevrimdışı
10 Ocak 2025
468
440
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu referas çok enteresan geldi bana iyiyse nötr arasındaki kaldınız çözemedim,ayrıca pozisyon uzayınca hafif bir gerginlik oldu diyorsunuz acelemi etmeniz gerekiyormuş geç gelenleri pek sevmiyor olabilir diye düşündüm kendi adıma🤔🤷‍♂️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar