Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Harika deneyim

Boğa burcu men

Normal Üye
21 Tem 2024
28
12
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçen kış foruma üye oldum ve bu süre zarfında forumdaki hanımefendilerin hem referans yazıları, hem tanıtım yazıları ve fotolarına baktıktan sonra yılbaşından önce benim için doğru adresin Daisy olacağına karar verdim ilk deneyimim olucaktı
Sabah telefonda konuştuk referansım olmadıgı için sonra kendisi benimle görüşmeyi kabul etti oglende mesajlasarak anlaştıktan ramdevulaştıktan hemen sonra 2 gun içinde yakından ki şehirden istanbul şişlideki konuma gittim
Hemen yakındakı avm otoparkına aracımı bıraktım..
200 metre yürüdükten sonra evine ulaştım.
Konum otopark sorunu yok gayet rahat ulaştım not metroyo da cok yakın
Eve cıktıntan sonra Kendisi ile harika sohbet ikramları arkasından hemen sonra güzel gögüslerini sevip hemen
birlikte beraber duşa geçtik ve beni güzelce yıkadı birlikte duş alındı :)
beni güzelce yıkadıktan sonra temiz titiz oldugunu görup cok rahatladım hassas noktam budur…
Ve serim klimalı odaya geçip harika dokunuşlar sonrası keyifli ve kaliteli kendine özel masajı ver rimming ile beni Bulutlara uçurarak gevşetti
sonra yine elleriyle duş yaptırdı ve kurulayıp üstümü giydirdi ve soda ikramı sonrası vedalaştık…
Temizlik 10 haz 10 Erotik masaj 10 konum 10
Baya geç olsada siteye yeni girip kesinlikle yazmak istedim kendisine cok tskler..
Not cıkolatalı pişmaniye ikram ettimmm o beni hatırlar :) gitmek isteyenler yeni deneyimlemelere acık olanlara tavsiyem

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
1,308
991
Cinsiyetiniz nedir?
Geçen kış foruma üye oldum ve bu süre zarfında forumdaki hanımefendilerin hem referans yazıları, hem tanıtım yazıları ve fotolarına baktıktan sonra yılbaşından önce benim için doğru adresin Daisy olacağına karar verdim ilk deneyimim olucaktı
Sabah telefonda konuştuk referansım olmadıgı için sonra kendisi benimle görüşmeyi kabul etti oglende mesajlasarak anlaştıktan ramdevulaştıktan hemen sonra 2 gun içinde yakından ki şehirden istanbul şişlideki konuma gittim
Eve cıktıntan sonra Kendisi ile harika sohbet ikramları arkasından hemen sonra güzel gögüslerini sevip hemen
beni güzelce yıkadıktan sonra temiz titiz oldugunu görup cok rahatladım hassas noktam budur…
Ve serim klimalı odaya geçip harika dokunuşlar sonrası keyifli ve kaliteli kendine özel masajı ver rimming ile beni Bulutlara uçurarak gevşetti
sonra yine elleriyle duş yaptırdı ve kurulayıp üstümü giydirdi ve soda ikramı sonrası vedalaştık…
Baya geç olsada siteye yeni girip kesinlikle yazmak istedim kendisine cok tskler..
Not cıkolatalı pişmaniye ikram ettimmm o beni hatırlar :) gitmek isteyenler yeni deneyimlemelere acık olanlara tavsiyem
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

Boğa burcu men

Normal Üye
21 Tem 2024
28
12
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Not cıkolatalı pişmaniye ikram ettimmm o beni hatırlar :) gitmek isteyenler yeni deneyimlemelere acık olanlara tavsiyem @ Masöz Daisy

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,095
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar