Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Harika geçen bir pazar görüşmesi

Kayzer90

Normal Üye
5 Tem 2020
36
139
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba,

Iş yoğunluğundan dolayı bir türlü fırsat bulup bu referansı yazamamistim.. kendisinden özür diliyorum gecikme için 😔

Ceylin hanımla iki hafta önce yağmurlu bir pazar günü görüştük. Açıkçası anlık yazmıştım ve hiç ihtimal vermiyordum gorusecegimize ama şansıma Ceylin hanımın programı boşalınca hemen evinin yolunu tuttum.Sanırım diğer programı ertelenmiş dolayısıyla bana da gün doğmuştu 😅

Konumuza gelirsek eğer, herkesin bildiği gibi Ceylin hanım gerçekten çok güzel bir kadın. Vücudu, cildi, yüzü her yeri referanslara anlatılanlar kadar var. Fotoğraflarından daha güzel olduğunu da söyleyebilirim. Evi kolay bir yerde ve tertemiz. Çok düzenli ve titiz birisi. Bu kadar güzel bir kadınla konuşurken insan kendini tutamiyor tabi. Muhabbet sonrası odaya geçtiğimizde hala konusmaya devam ettiğim için beni susturarak yatağa fırlattı 😀 ve çok keyif aldığım iki saatlik bir görüşme yaptık. Detaylara girmiyorum ama sonuna kadar benimle ilgilendi ve hiç durmadı diyebilirim 😏 Kendisi tam bir profesyonel ve keşke Anadolu yakasinda olsaydı dediğim birisi.

Beni misafir ettiği için çok teşekkür ediyorum. Yine görüşmek üzere 😘😘😘

SARGERAS Çevrimdışı

SARGERAS

Normal Üye
5 Kas 2010
39
71
Dikkat çeken bir partner ve güzel bir referans. Teşekkürler bu güzel referans için.

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese merhaba,

Iş yoğunluğundan dolayı bir türlü fırsat bulup bu referansı yazamamistim.. kendisinden özür diliyorum gecikme için 😔

Ceylin hanımla iki hafta önce yağmurlu bir pazar günü görüştük. Açıkçası anlık yazmıştım ve hiç ihtimal vermiyordum gorusecegimize ama şansıma Ceylin hanımın programı boşalınca hemen evinin yolunu tuttum.Sanırım diğer programı ertelenmiş dolayısıyla bana da gün doğmuştu 😅

Konumuza gelirsek eğer, herkesin bildiği gibi Ceylin hanım gerçekten çok güzel bir kadın. Vücudu, cildi, yüzü her yeri referanslara anlatılanlar kadar var. Fotoğraflarından daha güzel olduğunu da söyleyebilirim. Evi kolay bir yerde ve tertemiz. Çok düzenli ve titiz birisi. Bu kadar güzel bir kadınla konuşurken insan kendini tutamiyor tabi. Muhabbet sonrası odaya geçtiğimizde hala konusmaya devam ettiğim için beni susturarak yatağa fırlattı 😀 ve çok keyif aldığım iki saatlik bir görüşme yaptık. Detaylara girmiyorum ama sonuna kadar benimle ilgilendi ve hiç durmadı diyebilirim 😏 Kendisi tam bir profesyonel ve keşke Anadolu yakasinda olsaydı dediğim birisi.

Bizimkisi bir yağmurlu gün hikayesi😛.Diyerek devam etmek isterdim ama bunun sonu karaoke'ye gidicek diye susuyorum 🤭🤭.Seni susturmak hiçte kolay olmadı .Ama zafer yine benimdir 😁😁.Beni unutmadığın için çok teşekkür ederim 😘.Geç olsun güç olmasın . Düşünmen yeterli canım benim.Her şeyde bir hayır vardır derler.Demek ki senin gibi tatlış bir insanla tanışmam gerekiyormuş 🤭🤭.Ben halimden çok memnunum.İyiki geldin iyiki tanıştık 🙏💋.Samimiyetin için ayrıca teşekkür ederim 😘 Güzel insanlara ihtiyacımız var . Böyle hep güzel insanlarla denk geliriz umarım.Keyifli zaman için ben çok teşekkür ederim 💋❤❤ Mesafelerin ne önemi var ki🤪.Bir metrobüs kadar yakınım size .Güzel sözlerin ve yorumların için çok teşekkür ediyorum.Kendine çok çok iyi bak .Bir daha ki sefere ben susmam ama ona göre 😜.Susma sustukça sıra bana gelecek .Diyerek cümlelerime son veriyorum hepinizi çok öpüyorum 😁😘. Tatlış her zaman kapım sana açık .Ne zaman istersen beklerim 🙏😘. Seviliyorsun ❤😘💋❤❤❤❤Asıl o teşekkür bana ait 💋❤️😘😍💋❤️❤️

Kayzer90

Normal Üye
5 Tem 2020
36
139
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bizimkisi bir yağmurlu gün hikayesi😛.Diyerek devam etmek isterdim ama bunun sonu karaoke'ye gidicek diye susuyorum 🤭🤭.Seni susturmak hiçte kolay olmadı .Ama zafer yine benimdir 😁😁.Beni unutmadığın için çok teşekkür ederim 😘.Geç olsun güç olmasın . Düşünmen yeterli canım benim.Her şeyde bir hayır vardır derler.Demek ki senin gibi tatlış bir insanla tanışmam gerekiyormuş 🤭🤭.Ben halimden çok memnunum.İyiki geldin iyiki tanıştık 🙏💋.Samimiyetin için ayrıca teşekkür ederim 😘 Güzel insanlara ihtiyacımız var . Böyle hep güzel insanlarla denk geliriz umarım.Keyifli zaman için ben çok teşekkür ederim 💋❤❤ Mesafelerin ne önemi var ki🤪.Bir metrobüs kadar yakınım size .Güzel sözlerin ve yorumların için çok teşekkür ediyorum.Kendine çok çok iyi bak .Bir daha ki sefere ben susmam ama ona göre 😜.Susma sustukça sıra bana gelecek .Diyerek cümlelerime son veriyorum hepinizi çok öpüyorum 😁😘. Tatlış her zaman kapım sana açık .Ne zaman istersen beklerim 🙏😘. Seviliyorsun ❤😘💋❤❤❤❤Asıl o teşekkür bana ait 💋😘😍💋❤❤
Umarim yine görüşeceğiz güzel kadın ❤️ Benim için büyük zevkti ve duyguların karşılıklı olduğunu görmek daha da mutlu etti beni 😍 şimdiden mutlu bir yeni yıl diliyorum sana, yine görüşeceğiz 🥂

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Umarim yine görüşeceğiz güzel kadın ❤ Benim için büyük zevkti ve duyguların karşılıklı olduğunu görmek daha da mutlu etti beni 😍 şimdiden mutlu bir yeni yıl diliyorum sana, yine görüşeceğiz 🥂
Çok tatlısın gerçekten 😘😘Mutlaka tekrarı olmalı bence de 🙏😘. Sana da güzel mutlu bir yıl diliyorum. Çok öpüyorum seni Görüşmek üzere 🤗💋😘🙏❤️❤️

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
2,604
2,181
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba,

Konuşurken ifade odasında susturmus sizi Ceylin hanım 🙂 sevişmenize sağlık olsun diyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar