- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
benide tedavi edermisin çünkü hastayım sizeSıradaki hasta gelsin lütfen...
![]()
Çok ağır hastalara bakmıyorumNe hastalara bakıyorsun![]()
Bu hastalığın tedavisi yok canımbenide tedavi edermisin çünkü hastayım size
Haklısınız sanırım bitmez ama olsun benim sizin gibi hastalarım olsunDoktor böyle güzel olursa hasta mı biter
Bu doktor diğerlerinden farklıdır herkesi hasta yapar, sağlam adamı bile hasta eder kendine![]()
Bana özelden yazın randevu için hemen size randevu verebilirimben tedavi olmak istiyorum ama mhrs'den randevu alamıyorum
Kücük tansiyonum cok düşükGel iyileştireyim tatlım seni neyin var![]()
Hastan müptelan oldum beeeeSıradaki hasta gelsin lütfen...
![]()
Sen tedavi edeceksen ben hiç iyileşmek istemem sürekli hasta olayım ki sana geleyimSıradaki hasta gelsin lütfen...
![]()
size her yerden ulaşabilirim ama aramızda şehirler,dağlar,yollar var. bu engeller olmasa şimdiye kadar çoktaaaaan randevuyu kapmıştım.Bana özelden yazın randevu için hemen size randevu verebilirim![]()
Ozaman çok büyük bir heyecan gerekiyor yükselmesi için ben yardımcı olayım istersenKücük tansiyonum cok düşük![]()
Ben iyi edicem seni bebeğim merak etmeHastan müptelan oldum beeee
Ben seni tedavi etmeden bırakırmıyım kendi ellerimle bakıcam sanaSen tedavi edeceksen ben hiç iyileşmek istemem sürekli hasta olayım ki sana geleyim![]()
Evet bol,bol şeker yiceksin bebeğim ozaman geçerŞeker hastası oldum, şeker yesem geçer mi ki![]()
Hemen bir tedavi programı yapmamız gerekiyor o zaman doktor hanımBen seni tedavi etmeden bırakırmıyım kendi ellerimle bakıcam sana![]()
Sonra kalpten gitmeyelimmOzaman çok büyük bir heyecan gerekiyor yükselmesi için ben yardımcı olayım istersen![]()
Şeker sen isen hiç geçmez, kandırmaEvet bol,bol şeker yiceksin bebeğim ozaman geçer![]()
Acil tedavine ihtiyacım var.Sıradaki hasta gelsin lütfen...
![]()
Bencede aradan 1 yol geçti acil program gerekHemen bir tedavi programı yapmamız gerekiyor o zaman doktor hanım
Onunda var bir çaresiSonra kalpten gitmeyelimm![]()
Ozaman yapcak birşey yok artık şeker hastası olara ziyaret edersin beniŞeker sen isen hiç geçmez, kandırma![]()
![]()
Ben seni çok guxel tedavi ederdim deAcil tedavine ihtiyacım var.Şapşallığım yüzünden İzmir'deki kupa finaline bilet alamadım.
Yoksa hasretimizi giderecektim.
İnsan gelmek isterse heryerden gelirsize her yerden ulaşabilirim ama aramızda şehirler,dağlar,yollar var. bu engeller olmasa şimdiye kadar çoktaaaaan randevuyu kapmıştım.
Bak seeeeeen hadi bakalımmmmOnunda var bir çaresio iş bende merak etme
![]()
yolum düşene kadar en sonu da ben 2,80 bayılacağımİnsan gelmek isterse heryerden gelirsağlık olsun elbet birgün yolunuz duser İzmir'e görüşmek dileğiyle
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!